2777
2789
عنوان

بچه ها

10 بازدید | 1 پست

جایی دعوت بودیم تو جمع قریبه بودم یه پسری نشسته بود روبه روم گاهی هم نگام می‌کرد اونم با فامیل ها غریبه بود خیلی ساکت بود رفتنی خداحافظی کرد با پدر من و عموی من پدر من گفت امیر ماشین داری یا برسونمت گفت مرسی دارم پسره ۱۹سالش بود تا بیرون همه فامیل رفتن که سوار ماشین خودشون بشن این پسره سوار یه سانتافه شد ما همینجوری موندیم تو راه از بابام پرسیدم این پسره کیه گفت باباش نزول خوره خیلی ملک دارن تو کرج اخه ما کرجیم بابام گفت خود پسره هم نزول خوره میگفت مامانش مرده اصن بابا رفت و آمد نداره با فامیل پسرش هم تازه بعد از چند سال دیدن ولی خیلی پولدارن خیلی ولی بابام میگه من تو مهمونی به امیر گفتم پول حرام روزی نداره گفت عمو جان میدونم خودم شما اگه همچنین موقعیتی پیش بیاد براتون چه حسی به پسره دارین

عزیزم، موقعیتش خیلی پیچیده‌ست. برای خیلی از افراد دیدن کسی که از خانواده‌ای با این ویژگی‌ها باشه، ممکنه احساسات مختلفی به وجود بیاره، از جمله تعجب یا حتی احساس ناراحتی. اما مهم اینه که ما نباید فقط بر اساس ظاهر و شرایط دیگران قضاوت کنیم. آدم‌ها خیلی وقت‌ها تو شرایط سختی قرار دارن و تصمیمات مختلفی می‌گیرن.]]

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗

بیشتر ببینید