2777
2789
عنوان

حقیقا ب هرکی ک استقلال مالی داره خیلی حسودیم میشه😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 38 پست
واقعا میگم من دوست دارم مفید باشم میدونم خونه داری خودش خیلییی سخته خیلییی ولی من دورانی ک‌دانشکاه م ...

برا چیزی ک حالتو خوب میکنه تلاش کن عزیزم ..

من یه مدت کار کردم .اول ک خسته میشدم 

بعدشم زورم میومد میگفتم شوهرم وظیفشه خرجیمو بده 

وقتی کار می‌کردم. اون توقع داشت همش پول خودم خرج کنم .اون آنچنان خرجی نمیکرد 

الان ک سرکار نمیرم خرجا گردن خودشه ..منم با منت یا هرچیز دیگ میگیرم ازش ک پررو نشه و عادت کنه ب خرج کردن

من حسودی نمیکنم تازه خوشحال میشم ک چ دخترای فامیل با کلاسی دارم ولی میگم خدایا ب منم بده بزار منم بر ...

ببین حسادت بد نیستا حسادتی ک‌اسیب نمیزنه 

من حسودیم میشه تلاشم‌هزار برابر میشه

براهمین همیشه توموقعیت صرار میدم خودم ک اذیت بشم حسودی کنم تصمیم ‌تلام بیشتر بشه

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

برا چیزی ک حالتو خوب میکنه تلاش کن عزیزم ..من یه مدت کار کردم .اول ک خسته میشدم بعدشم زورم میومد میگ ...

ممنونم 

فعلا مشخص نیست ازمون منم نخوندم هنوز چندروژ دیگ‌ک قطعی بشه شروع‌میکنم امیدوارم قبول بشم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
بیشتر ببینید
چ راه هایی مثلا دیشب بهش گفتم بخدا من در عذابم‌خیلس سخت و‌بد پول میدی ی کارت بذار خونه باشه دیگ خودت ...

با عشوه موقع هم خوابی ازش بخواه مثلا 

یا حتی شده با زور با دعوا 

بالخره یه راهی جواب میده دیگ 

بعدشم هرچی منت میزاره توجه نکن 

شوهرته وظیفشه خرجی بده 

بخدا هرچی ازشون نگیری پررو تر میشن 

اونی ک تو تامین اجتماعیه وضعش چطوره .ماشینش چیه.اخه تامین حقوق خوب میده.چن ساله اونجاست

یکی دو ساله ماشین نداره خونه خریده شریکی با باباش

کارمند بانک ماشین تیبا خریده یکساله سر کاره با وام خریده 

مجردن همگی اول شاغل شدن چ خواستگارایی هم دارن ولی فعلا درگیر کارن و مسافرت خارج کشور با تور میرن 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃

یکی دو ساله ماشین نداره خونه خریده شریکی با باباشکارمند بانک ماشین تیبا خریده یکساله سر کاره با وام ...

خوشبحالشون.

همون بانک خیلی خوبه وام های خوب میده.

با افتخار *معلم*

ببین حسادت بد نیستا حسادتی ک‌اسیب نمیزنه من حسودیم میشه تلاشم‌هزار برابر میشهبراهمین همیشه توموقعیت ...

ابن حسادت نیست غبطه س 

ان شاءالله که موفق باشی عزیزدلم 

برامنم ی صلوات بفرست اسمم زینب هستش و ۳۵سالمه ومجردم و بیکارم فردا صبح از شرکت زنگ بزنن بگن بیا سرکار مشغول شو 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃

ابن حسادت نیست غبطه س ان شاءالله که موفق باشی عزیزدلم برامنم ی صلوات بفرست اسمم زینب هستش و ۳۵سالمه ...

ایشالله عزیزم 

برات دعا میکنم❤️❤️

بیشتر ببینید