2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کتاب رویای نیمه شبو از لابه لای کلی کتابو روزنامه ورشته های کاغذی توی میوه فروشی داییم پیداکردم 

اون موقع ها تیزر رویای نیمه شبو توتلوزیون پخش میکردن خیلی دوس داشتن یه روز بخونمش

وقتی از سبدای میوه داییم پیداش کردم اونقدددخوشحال شدم....حسوحال قشنگی داره این کتاب

ابوراجح....ریحانه.....هاشم

کاش برگردم اون موقع ها.....

روزهای بی آینه 

یادت باشد

درد بی درمان شنیدی؟                                              حال من یعنی همین،                                              بی توبودن، درد دارد                                                   می زند من را زمین....! 
بیشتر ببینید

کیمیاگر. رضا مصطفوی

چگونه یک نماز خوب بخوانیم. پناهیان . این واقعا بی‌نظیر بود ولی رمان نیست

پدر، عشق، پسر . مهدی شجاعی. در مورد امام حسین و حضرت علی اکبر واقعاعالی و جذاب. خیلی جاها با این کتاب گریه کردم

کتابای مهدی شجاعی همه‌شون خوبن 👌

سلام بر ابراهیمخیلیی تعریفش و شنیدم ولی نخوندم

من خوندم 

خیلی خوبه خییییییلی

وقتی تموم شد مثل یه تشنه بودم که سیراب نشده آب رو ازش گرفتن چ دور خودش می چرخه تا ببینه اب کجاست

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان