2777
2789
دوستان از بین این همه کتاب قشنگی که وقت ارزشمندتان رو گذاشتید و معرفی کردید به نظرتون کدوم رو اول از ...

اگه رمان عاشقانه مذهبی میخوای یادت باشه.... اگه نه فقط مذهبی سلام برابراهیم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستان از بین این همه کتاب قشنگی که وقت ارزشمندتان رو گذاشتید و معرفی کردید به نظرتون کدوم رو اول از ...

پیشنهاد من ناحله س بخون پشیمون نمیشی خیلی قشنگه اصلا هم خسته کننده نبود چون من دوبار خوندم کامل

اسم تو مصطفاست از زبان همسر شهید مدافع حرم مصطفی صدرزاده

امضات عالیع

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بیشتر ببینید
بله عزیزم راحت باشید

خیلی ممنونم 

دوستان کتاب خوان عزیز م من چندسال قبل یک کتابی خونده بودم درمورد جنگ واواراگی بود فقط یک بخشی ازاین کتاب رو میگم ببینید ایا اسم این کتاب رو میدونید خیلی دنبالشم 

خانواده ایی که بعد از موشک باران شهرشون که کردستان یا اونطرفها بوده اواره کوهها میشن  پدر بزرگ ومادر بزرگشون هم همراه اینا مادرش بارداربوده  میرن توی کوه داخل یه عاری چون ارد نداشتن از درختهای بلوط میوه هاشو بامادرشون جم میکردن وارد میکردن ونون میپختن هوای سرد و ودرون عار 

یک شب پدر بزرگ واین پسر مبا خرشون میرن از روستاشون وازخونشون وسایل بیارن  و...

کسی اسم این کتابو میدونه

فرنگیس

یادم نمیره که تو خدای رویا های محالی😍خدایا تو برای تمام ناممکن هایم کافی هستی💙غصه نخور روزای تلخ تموم میشه بهت قول میدم🌱برا سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرستیم💗برام دعام میکنی؟🤲🌺

بیشتر ببینید

دستتون درد نکنه چه تاپیک خوبی . خداوند به همه عزت بده ‌ خوشخال شدم دیدم اینقدر کتاب خوب خوان هست . دوتا کتاب هم من معرفی میکنم که برای هر مسلمانی واجبه خوندنش 

محمد پیغمبری که از نو باید شناخت 

عایشه بعد از پیامبر 

این کتاب رمان نیس ولی دررابطه بااخلاق ومنش شهیدابراهیم هادی هس فوق العاده س من توکتابخونم دارمش گاهی ...

ممنون عزیزم که نظرتونو گفتین♥

دیگه حتما میخونمش😍

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

کدوم قشنگ تره از همه؟

همش قشنگه..واقعا نمیتونم بگم کدوم. اما اول با من زنده هستم شروع کن. بعد یادت باشد؛ بعد خداحافظ سالار

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
بیشتر ببینید

آهاا فصل شیدایی لیلاها؛ اینم بخون؛ من از صفحه ی اولش گریه کردم تا آخرش.. در مورد وقایع خرکت امام حسینه؛ از زبان یکی از همراهانشون که لحظه ی اخر امام رو ول میکنه و میره...

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
بیشتر ببینید
نویسنده اش معصومه آباد بود؟ همونکه اسیر شده بود؟ یا اشتباه میکنم

بله عزیزم 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
امضات عالیع

ممنون گلی بعضیا مثل شما ازش خوششون میاد

اما بعضیای دیگه....

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.»《♡@hejab_va_efaf313     https://harfeto.timefriend.net/17378773448308       

بیشتر ببینید