2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تو اگه ماهی هم ۱۰۰ میلیون در امد خالص داشته باشی،هیچی هم نخوریهیچی هم خرج نکنی،اقتصاد ثابت بنونهزیر ...

وای دارید میترسونیدم پس هیچ راهی برای خرید خونه نیست؟

پس انداز تو طلا بخر تا ارزش پولت حفظ بشه بعد ک جمع شد ان شاء الله بتونی خونه بخری

فرض کنید یه ادم با حقوق 15 میلیون مثلا
چجوری میتونه خونه اجاره کنه یا بخره 

اجاره ی خونه چنده معمولا

پایین شهر تو شهر ما 3میلیون 

مشهدی هستم

مو فرفری تونم 💇 من حوصله دعوا ندارم اگه میخوای دعوا کنی ریپلای نزن اگر قدم رنجه کردین و اومدین تاپیکم و دیدین نظرتون بی جواب موند ببخشید چون گاها تاپیکم شلوغ میشه 

خانه با وام مسکن هست .وام جعاله.اگر درست بگم . واسه تعمیر خانه چند سال ساخته .بعد خونتو میدی رهن کامل .طلا پس انداز حتما داری .وام خیلی مهمه از چند جا بگیری .کمک از پدرت.واگر سر کار نمیری پول نداری برو بخواب

مثلا یکی که کار کنه و اینا چقد طول میکشه بتونه خونه بخره

خیلی سوالت کلیه نمیتونم جواب بدم

از تورم و قیمت خونه و درامد یه فرد خبر ندارم که! 

ولی اگه تهران مجرد باشه بخواد خودش بدون کمک هیچ کس خونه بخره اطرافش قلنامه ای بدون سند شاید بتونه با یک‌میلیارد پیدا کنه ولی خب بدون سند هم ریسک بزرگیه

فرض کنید یه ادم با حقوق 15 میلیون مثلاچجوری میتونه خونه اجاره کنه یا بخره

خرجتو کم کن تا وام بگیری و بتونی قسط پس بدی و اونو طلا بخر تا ارزشش کم نشه. یک ساله حداقل میتونی ی خونه اجاره کنی. باید برنامه ریزی داشته باشی و ناامید نشی و با انگیزه جلو بری