2777
2789
عنوان

تجربه سرفه های شدید در بارداری اگر دارید بگید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 44 پست
اره عزیزم ان‌شاالله بسلامتی بچت بغل میگیری اگه منو میدیدی چی میگفتی من در همون زمان که سرفه های وحشت ...

اخی ببوسش از طرفم

الهی منم یروز بگم

بچم کنارم خوابیده

همونکه بخاطرش کلی نگران بودم

ولی ته همه اینا دلم روشنه

مطمعنم همه چی بوقتش بهم داده میشه

اگ خدا گذاشت دامنم پس بغلمم میده انشالله

اره عزیزم ان‌شاالله بسلامتی بچت بغل میگیری اگه منو میدیدی چی میگفتی من در همون زمان که سرفه های وحشت ...

نگران هم میشدی مثل الانه من؟

استرس میکشیدی؟

نگران سلامت جنین میشدی؟

یا من خیلی حساسم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگران هم میشدی مثل الانه من؟استرس میکشیدی؟نگران سلامت جنین میشدی؟یا من خیلی حساسم

اره شبا گریه میکردم، غر میزدم، ناراحت بودم من تا اون موقع تو عمرم آبله نگرفته بودم همش میگفتم این چه شانسیه من دارم از کجا گرفتم  ... با دخترم حرف میزدم میگفتم قوی باشه 

تازه من از هفته ۶ تا اخر بارداریم ببخشید استفراغ داشتم هیچی نمیتونستم بخورم کاهش وزن داشتم همه خانما اضاف میکردن من کم میکردم تو شهر غریب ...قران بخون نفس های عمیق بکش انشاالله شما زودتر از من خوب میشین استرس بدترش میکنه

اره شبا گریه میکردم، غر میزدم، ناراحت بودم من تا اون موقع تو عمرم آبله نگرفته بودم همش میگفتم این چه ...

منم چندروز پیش بدجور مریض بودم با صدا گریه کردم گفتم خدایا به بچم رحم کن امام زمانوانقد صداکردم گفتم من بجهنم من بدرک بچموبیمت میکنم همشم گریه میکردم

اونا خوب شدن موند سرفه‌

منم همش میگم شانس منو ببین سالهاس من نه سرمامیخورم نه سرفه میگیرم زده تو حاملگی گرفتم.

منم از۷هفته تهوع و استفراغ داشتم تاااااسه روز پیش فعلا دوسه روزه حس میکنم دارم بهتر میشم

منم چندروز پیش بدجور مریض بودم با صدا گریه کردم گفتم خدایا به بچم رحم کن امام زمانوانقد صداکردم گفتم ...

بنظرم اگه فقط همسرت هواتو داشته باشه از همه لحاظ، تو کل بارداریت، بارداری خوبی خواهی داشت حالا ی سرماخوردگی هم کنارش دارین گرلن نباش 

بچت همه چیو میفهمه، پس سعی کن حالتو خودت هم خوب کنی 

بنظرم اگه فقط همسرت هواتو داشته باشه از همه لحاظ، تو کل بارداریت، بارداری خوبی خواهی داشت حالا ی سرم ...

شوهرم نبود من از گرسنگی و مریضی مرده بودم

نه خانواده خودم نه خانواده شوهرم

هیچکس یه نون خالی جلوم نزاشتن

شوهرمو خدا بهش عمرو سلامتی بده

خدااونوبهم هدیه داده توزندگی

شوهرم نبود من از گرسنگی و مریضی مرده بودمنه خانواده خودم نه خانواده شوهرمهیچکس یه نون خالی جلوم نزاش ...

خب پس خداروشکر کن و دیگه نگران چیزی نباش شوهر با اخلاق خوب نعمته 

انشاالله زودتر خوب بشی و نمیدونم دختر یا پسر بسلامتی بغلش بگیری و زیرسایه پدرمادرش بزرگ شه الهی آمین

خوب بخوابی و شبت بخیر   

استراحت میکردی چون دهانه رحمت کوتاه بود یا مشکلی بود

هماتوم جفت پایین خونریزی و حساسیت به جفت مشکل قلبیو ۰۰۰

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید

سلام عزیزم خوبی؟

ببخشید دوتا سوال داشتم

رابطه دارید با همسرتون از اول بارداری؟

و اینکه الان ۱۵ هفته اید شکم میاد جلو تو این هفته ها یا نه؟

جسارت نبلشه جهت بدست اوردن تجربه ازتون میپرسم 

سلام عزیزم خوبی؟ببخشید دوتا سوال داشتمرابطه دارید با همسرتون از اول بارداری؟و اینکه الان ۱۵ هفته اید ...

سلام گل 

نه ندارم دکتر میگه مشکلی نیس والا من میترسم  شکمم برای من نیومده جلو

خارش کجا منظورتهبعدسرماخوردگی اینجورشدمالان فقط سرفه دارم شدید شدم🥴

عزیزم خیلی مراقب باش به خاطر کیسه آب دمنوش آویشن و دمنوش هایی که بی ضرر هستن برای بارداری رو سرچ کن .نشاسته رو توی شیر یا آب داغ یه کم بذار قل بزنه بخور. به هیچ وجه سینه وگردنت لخت نباشه شالی چیزی ببند گرم بمونه فعلا