2777
2789
عنوان

تجربه سرفه های شدید در بارداری اگر دارید بگید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 44 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه تازه گرفتم ۳یا۴روزه

خب همونه برا من تا اخر بارداری حتی بعدش باهام بود تا کم کم تموم شد

الان که بچت رشد میکنه به ریه و بقیه اندام ها فشار میاد ماه های اخر که بزور نفس میکشیدم، طبیعیه 

خیلی باید مراقبت کنی که دیگه بدتر نشی من ۳ روز بیمارستان بستری بودم اگه شدیدتر شد به دکتر بگو اسپری برات بنویسه

من معمولا شبا که میخواستم بخوابم سرفه هام شروع میشد

راه میرفتم نفس عمیق میکشیدم تا بهتر میشدم گیج میشدم میخوابیدم

دیفن هیدارمین، آزیترومایسین، آموکسی کلاو، اسپری سالبوتامول همه رو استفاده کردم زیاد تاثیر خاصی نداشت ...

لامصب من تازه گرفتم سینم از درون انگار میخاره توی گوشتم

اموکسی میخورم ولی هیچی

دیفن هم گفته قرقره کن که من انجام ندادم فعلا

لامصب من تازه گرفتم سینم از درون انگار میخاره توی گوشتماموکسی میخورم ولی هیچیدیفن هم گفته قرقره کن ک ...

منم سرفه هام خشک نبود حالت خلطی داشت اون اوایل که که خیلی بد بود وای وای یا بذار خلطت خارج بشه سینت پاک بشه یا قرص چرک خشکنا بخور 

منم سرفه هام خشک نبود حالت خلطی داشت اون اوایل که که خیلی بد بود وای وای یا بذار خلطت خارج بشه سینت ...

برام دعا کن منم این روزا رو با بچم به سلامت بگذرونیم

خیلی دلم میخواد یروز بشه ساکو ببندمو فردابرم بچمو دنیا بیارمش بدن بغلم.یعنی آرزومه یه نی نی صحیحوسالم دنیا بیارم

یعنی میشه منم ببینم شهریوره و نی نی سالم بریم بیمارستان و باهم برگردیم خونه.

برام دعا کن منم این روزا رو با بچم به سلامت بگذرونیمخیلی دلم میخواد یروز بشه ساکو ببندمو فردابرم بچم ...

اره عزیزم ان‌شاالله بسلامتی بچت بغل میگیری 

اگه منو میدیدی چی میگفتی من در همون زمان که سرفه های وحشتناک داشتم آبله مرغان هم گرفتم اسباب کشی کردم روزای بدی رو گذروندم ولی گذشت الان دخترم کنارم خوابیده