2777
2789
خوشت میاد یه مردی ک ته جیبش دو زار نیست برات فیس و افاده و قمپوز در کنه؟بی عرضه هم باشه بخوابه تا لن ...

مگه مثلا لباسه که این اپشنو نداشت اون یکیو داشته باشه

قطعا پسرایی هستن هم کاری!!هم خوشتیپ وخشگل وا😐🤏

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه چون از اولش چهره به دلت نباشه دیگه تااخرش نیست و لذت نمیبری

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

اگر حسی بهش نداری ظاهر ۹۰ درصد هم باشه فایده نداره حس اینکه میخوای ببینیش دلت تنگ میشه ذوق حرف زدن ...

اره دقیقا 

من خودم اینجوریم که از یه نفر حس خوبی بگیرم به چشمم جذابه 

شاید همون برای بقیه معمولی باشه 

بستگی داره 

۴۰ درصد ب دلت نشست یا فقط ۴۰ درصد زیبایی ظاهری داره؟ب این فک کن میتونی تو بغلش باشی؟بوسش کنی و بوست ...

میخوام تجربش کنم ببینم بوسش رو

ولی میدونم کار به جاهای بد میکشه شاید

چون واقعا نمیدونم

ولی دلم میخواد باهاش باشم

۴۰ درصد به دلم میشینه

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
بیشتر ببینید
اگر حسی بهش نداری ظاهر ۹۰ درصد هم باشه فایده نداره حس اینکه میخوای ببینیش دلت تنگ میشه ذوق حرف زدن ...

اره ذوقش رو دارم کنارش حالم خوبه

ولی قیافش نمیدونم ب دلم زیاد نیس انگار همون ۴۰ درصد

ولی دلتنگش میشم

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
بیشتر ببینید
نگفتم باهاش باش ک😑😑گفتم تصور کنن عقدی ن چیزی فقط دوس داری باهاش باشی😒

ولی بدون تصور کردن خیلی متفاوته با عمل کردن 

منم نگفتم‌که باهاش رابطه.... داشته باشم

در حد بوسیدن 

اونم میگم نمیدونم کار درستی هست یا نه

بیشتر ببینید
اره ذوقش رو دارم کنارش حالم خوبهولی قیافش نمیدونم ب دلم زیاد نیس انگار همون ۴۰ درصدولی دلتنگش میشم

شرایط خطرناکیه این حالت 

هیچی رو جدی نکن و با مشاور مشورت کن 

باید قبل جلسه ۵ از لحاظ ظاهر به نتیجه قطعی برسی