2777
2789
عنوان

کمککک برای خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 61 پست
خونش تقریبا ۴۰ دقیقه از خونه ما فاصله داره بعدش خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد اخه نصف شب به کی زنگ بزنم ...

به نظر من مساله مهمیه خوب روش فکر کن. شبهایی بوده همسرم رفته ماموریت منم بچم کوچیکه تنهایی پدرم در اومده کسی هم دور و برم نیست. برای من‌که سخته به شخصه

به نظر من مساله مهمیه خوب روش فکر کن. شبهایی بوده همسرم رفته ماموریت منم بچم کوچیکه تنهایی پدرم در ا ...

الان پشیمون هستی؟میترسم انتخابش نکنم دیگه ادمی مثل این پیدا نکنم همه چیزش از نظرم خوبه و درکم میکنه ولی از طرفی از شب کاری به شدت میترسم خیلی سخته انتخاب برام😔الانم ۳۲ سالمه تا الان خواستگار به اندازه این معقول و بادرک نداشتم من برام اخلاق و رفتار خیلی مهمه الان این پسر اخلاق و رفتار داره ولی درکنارش این مشکل هم هست که من واقعا میترسم خیلیی سخته تصمیم گیری

🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌼💖

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

الان پشیمون هستی؟میترسم انتخابش نکنم دیگه ادمی مثل این پیدا نکنم همه چیزش از نظرم خوبه و درکم میکنه ...

قبول کن مبارکه

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀
به نظر من مساله مهمیه خوب روش فکر کن. شبهایی بوده همسرم رفته ماموریت منم بچم کوچیکه تنهایی پدرم در ا ...

اینهمه خانم مستقل زندگی میکنند 

چه شغلی ؟ اگه آینده دار و پول خوبی درش هست تحمل کن

یه شغل معمولی داره یه کارگر ساده توی شرکت داروسازیه من خودم لیسانسم و ایشون دیپلم شغلم کارمنده دولتیه نیازی به تحصیل و پول اون ندارم فقط اخلاق و رفتارشو پسندیدم

خدابزرگه اگه تصمیمتو گرفتی توکل کن به خدا انشاالله راحت میشه برات اگه خونه ش مجتمع باشه امنیتم داره

مته به خشخاش بذاری بجای یه هفته در میون همه شبا و تنها میمونی تنهای تنها بدون همسر و بچه 

هر کاری که امروز  انجام میدم برای من فردا یا سرمایه ست یا هزینه
خدابزرگه اگه تصمیمتو گرفتی توکل کن به خدا انشاالله راحت میشه برات اگه خونه ش مجتمع باشه امنیتم دارهم ...

خب فکرمو نکنم؟من خواستگار زیاددارم ولی خب چون این اقا رو پسندیدم از نظر اخلاقی تصمیم گیری برام سخت شده

یه شغل معمولی داره یه کارگر ساده توی شرکت داروسازیه من خودم لیسانسم و ایشون دیپلم شغلم کارمنده دولتی ...

خب ببین باید شرایط زندگی خودت حتی چهره و ظاهر خودت وضع مالی خانوادت و اینکه آیا کیس بهتر میاد نمیاد اونا رو خودت بسنجی بعد تصمیم بگیری . همه دخترها و خانواده و شرایط مثل هم نیست .

یه شغل معمولی داره یه کارگر ساده توی شرکت داروسازیه من خودم لیسانسم و ایشون دیپلم شغلم کارمنده دولتی ...

من اول فکر کردم مهندس نفت است 

خب ببین باید شرایط زندگی خودت حتی چهره و ظاهر خودت وضع مالی خانوادت و اینکه آیا کیس بهتر میاد نمیاد ...

من خواستگار با شرایط خیلی بهتر از این پسر دارم و داشتم ولی خب اخلاق خیلییی برام مهمه خیلییی مهمه که طرفم درکم کنه ولی خب این پسر با اینکه اون ملاک ها رو داره ولی شبکاره و خیلی وقتا کنارم نیست یعنی یه سری ویژگی های خیلی خوب داره و این مورد هم ویژگی بدشه بابت همین تصمیم گیری برام سخته