2777
2789
عنوان

بنظرتون این که به بقیه توهین کنیم اشکال داره

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر شما جمله نمیدونم چرا رفتارتون با من عوض شد جمله بدی هست به یه نفر بگیم که ازش ناراحت یم🥲🥲

بستگی داره چقد با اون شخص صمیمی هستین

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید
آخه هیچ جوابي بهم نداد🥲🥲🥲

من نسبتشو باهاتون نمیدونم

شاید دنبال بهانه بوده

و اگه ناراحت شده سوءتفاهم رو خودتون رفع کنید

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید
من نسبتشو باهاتون نمیدونمشاید دنبال بهانه بودهو اگه ناراحت شده سوءتفاهم رو خودتون رفع کنید

اخه واسه تولدش با شوق و ذوق پيام تبریک دادم 

ولي اون با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول نمی کنم 🥲 🥲 🥲 

بعدها واسش پیام احوالپرسی دادم تو ایتا سريع آنلاين بودنش رو مخفی کرد و پیامی که من ده صبح دادم دو نصفه شب خوند بی جواب 

بعدم مسدود کرد تو ایتا

ما هر دو خانم یم🥲🥲🥲

اخه واسه تولدش با شوق و ذوق پيام تبریک دادم ولي اون با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول نم ...

خب فکر میکنم دوس نداشته باشه ارتباطی باهم داشته باشید 

بیشتر ببینید
آخه مگه من چی کارش کردم مگه پيام تبریک تولد کار بدیه🥲🥲

نمیدونم عزیزم مستقیم از خودش بپرس

بیشتر ببینید

بنظرم اینکه نسبت به ی حس، حالت ، صحبت و‌.../ درکی درستی نداشته باشیم و ... اظهارنظر تمسخرامیز داشته باشیم خیلی شایسته هر آدمی نیس هرچند ک من درک میکنم ، هنوز ش کف نکرده و زود صلاحیت تایید کردن

سلایق متفاوته و این خانم درست گفت ، بنظرمنم فقط در شرایطی میشع رفع و رجوع کرد که باهاش مستقیم مطرح کنی ، شاید ی چیزایی هس که از چشم شما دور و مخفی و همون باعث سو برداشت یا حالا هرچیزی شده باشه ، مشکل ماها اینه خیلی وقتا بخاطره اینکه صحبت کردن و... انتخاب نمی کنیم به ی سری از روابط مهم زندگیمون پایان میدیم به همین راحتی