2777
2789
عنوان

نمیدونم الان مهمان قبول کنم

536 بازدید | 21 پست

یا نه خسته کوفته هستم از صبح بچهارو بردم مدرسه و کارای خونه یکم خوابیدم الان بی حس و حالم خواهرم دیروز زنگ زد خواست بیاد عید دیدنی بعد خودش کنسل کرد ، گفت دخترم میخواد بره بیرون امروز اس داده منم واقعا حسش نیس باید به درسهای بچهام برسم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بندازش آخر هفته 

برا شام دعوتشون کن

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
بیشتر ببینید

دقیقا مسافراتا رو رفتن خوش گذرانی ها رو کردن بعد 13 که تعطیلی  تموم شده همه کار دارن سر کار میرم مدرسه میرن  هیچکس نمیاد میان ما هم از دیروز همش داره مهمون میاد امشب هم باز مهمون داریم واقعا چقدر مردم بی ملاحظه هستن همش هم باید بری میوه شیرینی و آحیل تمدید کنی چون دیگه مهونا اومدن و رفتن دیگه چیزی از آحیل و نیون و اینا نیومده دوباره باید بریم بگیریم که اینا بیان واقعا بی ملاحظه هستن

دقیقا مسافراتا رو رفتن خوش گذرانی ها رو کردن بعد 13 که تعطیلی هیچکس نمیاد میان ما هم از دیروز همش دا ...

بله چون من بچه محصل دارم دوتا واقعا برام مشکله بعد خودم میبرم میارم بچهارو

دقیقا مسافراتا رو رفتن خوش گذرانی ها رو کردن بعد 13 که تعطیلی تموم شده همه کار دارن سر کار میرم مدر ...

حالا فامیل ما چند روز قبل عید میرن تا چند روز بعد عید  اخرشم میگن چرا نیومدید عید دیدنی.اخر هفته ام که بخوابم بریم هزار جور بهونه میارن که بجه کلاس داره خودمون فلان جا دعوتیم  خوبدبرید خوش بگذرونید ولی دیگه گلگی نکنید نیومدید ما هم نمی اییم راحت بگو خوشم نمیاد از رفت و امد با شما ما رو هم عذاب وجدان نده

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا