2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 35 پست
بذار تابستان ، حالا زوده ....بعدم باید یه مدت دم به دقیقه سرپاش کنی درحد نیم ساعت یه بار تا عادت کنه ...

اتفاقا زمینه چینی داشتم در مورد از مای بیبی گرفتن

دکترش پیشنهاد داد بخاطر حساسیتش ب مای بیبی و

اطرافیان خیلی اصرار دارن خسته ام کردن

به سن نیست، به امادگی بچه س و فعلا بچه شما امادگی نداره. بچه منم ۲ سال و ۳ ماهشه. کم کم میخوام اماده ش کنم. موقع شستن دیگه اذیت نمیکنه براش کتاب خریدم با عنوان کی جیش داره؟نی نی طلا

باهاش صحبت مبکنم که دوست داری دیگه پوشکت نکنم؟ هر وقت جیش داشتی به من میگی؟ ولی میگه دوست ندارم بگم! منم به شدت روی نجس بودن حساسم اصلا بدون پوشک نگهش نداشتم تا الان

سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وقتی همکاری نمیکنه یکم دیگه بمون 

یکم هوا گرمتر بشه هم لباس راحت تر میپوشه و هم عرق میکنن کمتر دستشویی می‌ره 

یکی دوماه دیگه صبر کن 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

نه دوسال و نیم خوبه ،والله من یه روش از اینترنت بود که نوشته بود از پوشک گرفتن تو یه هفته خودم اون و اجرا کردم و واقعا نتیجه گرفتم منتها باید بچه کاملا لخت باشه و هر وقت خواست سریع ببریش دستشویی .شبام دیگه پوشکش نکن .پسر من اصلا نه رو لگن جیش میکرد نه سرپا تا شلوارش و پاش میکردم میریخت بیرون حس کردم عادت کرده یه پوششی رو بدنش باشه و من از این روش نتیجه گرفتم.

اخه حساسیت پیدا کرده ب پوشک دکتر میگه وقتشهبعدم دیگ دو سال و نیمه شده

حساسیت رو یچیزی

ولی دو و سال ونیمش باشه چه اشکالی داره ، هربچه ای هرموقع زمانش شد ودرک داشت بهتر میشه از پوشک گرفتش 

نه بخودت نه به بچه استرس نده

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست

من یک ماه دیگه دخترم ۳ ساله میشه 10روزه شروع کردم ، سفره یکبار نصرف بنداز جلو تی وی ، توالتشو بزار روش ، بگو از این به بعد جیش داشتی شلوارتو در بیار بشین روش ، بزار اول به توالت خودش عادت کنه بعد کم‌کم ببرش تو دستشویی ، من شاید آخر ماه تولتشو ببرم تو دستشویی ، دخترم مطلقا تو دستشویی جیش نمیکرد همش تو شلوارش کارشو میکرد ، الان خودش در میاره شلورشو میشینه بعد میگه بیا بشورم‌ منم با دستمال خشکش میکنم نچکه بعد میبرمش دستشویی آب میکشم 

شما بچه دارید؟چند سالگی گرفتید؟

من قبلا کارم با بچه‌های این سنی بود بیشتر بچه‌ها بین دو تا سه آماده میشدن ولی بازم خیلی عادی بود که یه بچه سه سال و نیمه همین کاری که گفتی رو بکنه. حتی میفهمیدن بده میرفتن یه گوشه پشت پرده‌ای جایی خودشونو خیس میکردن ولی نمیگفتن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
من قبلا کارم با بچه‌های این سنی بود بیشتر بچه‌ها بین دو تا سه آماده میشدن ولی بازم خیلی عادی بود که ...

بله ممنونم ازتون❤️

توکل بخدا منم موکول باید کنم ب زمان دیگه ای

پسره احتمالا بچتون

پسرمنم کامل حرف نمیزنه و دوسال ونیمشه

منم تصمیم دارم از پوشک بگیرم اما امادگیشو نداره

به حرف دیگران چیکار داری شما مادری بهتر میدونی که بچت امادگی داره یانه

منم پسرم کامل  صحبت نمیکنه هنوز

تا بعد ۳ سال هم پوشک کردم

ولی ن کامل 

باز میزاشتم.و قصری میبردم دنبالش تا جیش کنه

دسشویی هم میبردم همکاری میکرد و غر نمیزد ک نمیام

تا وقتی همکاری نکرده کاری بهش نداشته باش.اذیت میشین هر دوتون

منم دخترمو سه سالگی گرفتم،فقط چهار روز طول کشید تا قشنگ یاد گرفت،بعد چهار روز کاملا جیشاشو میگفت،دیگه یه وقتایی سرگرم بازی بودیادش میرفت بگه،مثلا شاید هفته ای یبار جیش میکرد به شلوارش،که اونم تا چندوقت اشکال نداره،حتی شبا هم بیدارمیشه جیشاشو میگه،الان دوماهه از پوشک گرفتم کاملا همکاری میکنه