2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس ششم😂🤣😂

پس بگولباس من چه رنگیه😂

الان تاپیکوول میکنن ازت تاریخ ازدواج وبرگشت رل و۰۰۰میپرسن ازت

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                     حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه

۷

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا....🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

بیشتر ببینید

رضاپروانه؟

حداقل میگفتی یه شلواربپوشه دیگه لعنتیاانقدبامااحساس راحتی نکنین😂

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                     حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه