2777
2789
عنوان

چه برنامه ای امسال برای اصلاح و بهتر شدن و جبران سالی که گذشت دارین❓

| مشاهده متن کامل بحث + 18432 بازدید | 1018 پست

اللهُم‌عجِّل‌‌لِوَلیِڪَ‌‌الفرَج بحق الحسین 🤲

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          
بیشتر ببینید

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام گلم آفرین 🥰❤️❤️❤️❤️الهی همیشه حال دلت خوب باشه قشنگم❤️❤️❤️

سلام عزیز جوون . و همچنین 

دل شما هم صبورتر و پر آرامش تر از قبل

بهترینای خدا پیش روت🌹😘

بیشتر ببینید
امسال میخوام سفت و سخت درس بخونممدرک زبانم انگلیسیم بگیرمشروع کنم به زبان هلندی خوندن به شکل خود خوا ...

خیلی عالی

ان شالله با برنامه ریزی حتما میتونی🤲

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
بیشتر ببینید

امسال سعی میکنم سمت معنویات بیشتر برم . چون از نظر روحی و جسمی احتیاج به آرامش دارم . غیبت گاهی وقتا و

نشخوار فکری زیاد دارم مخصوصا نسبت به رفتار اطرافیانم که خدا کمکم کنه کنار بزارم

امسال سعی میکنم سمت معنویات بیشتر برم . چون از نظر روحی و جسمی احتیاج به آرامش دارم . غیبت گاهی وقتا ...

حتما عزیزم میتونی.

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
بیشتر ببینید
امسال سعی میکنم سمت معنویات بیشتر برم . چون از نظر روحی و جسمی احتیاج به آرامش دارم . غیبت گاهی وقتا ...

سلام دوست عزیز 

بله دقیقا وقتی  به خدا نزدیک تر میشیم 

انگار قلب مون آرام و قرار میگیره ❣️

و به آرامش و اطمینان دل میرسیم 

وقتی ما مقصد و هدف نهایی داریم 

این خودش باعث انگیزه و حال خوب ماست🥰

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

سکوت تمرین کنم

از جو و محیط و دورهمی های که میدونم مال من نیست تا جایی که بشع دوری کنم 

احترام همسرم رو نگه دارم

به بچه هام محبت کنم و البته قاطع هم باشم

پایبند به روتین هام باشم

البته ان شالله و به امید خدا اگر که عمری بود

💠وقتی به خدا اعتماد میکنی دیگه نگران بعدش نباش

چون هر اتفاقی که بیوفته قطعا خیلی بهتر از اون اتفاقیه که وقتی توکل نکرده بودی قرار بود برات رخ بده..

هر اتفاقی که میوفته فقط برای اینه که تو تسلیم بشی

فکر نکن اگه تسلیم خدا بشی اوضاع سخت تر میشه که اینا همه افکار ابلیسه.❌

وقتی اعتماد میکنی دیگه لازم نیست به زور کاری کنن تو تسلیم بشی.😊

✅پس قطعا به اجابت دعاهات نزدیک تر میشی..

✅بهت قول میدم هرموقع اعتماد کنی اوضاع خیلی بهتر میشه.

( چون دیگه لزومی نداره اتفاق ناخوشی که قرار بود تورو به تسلیم برسونه بیوفته.)

#توکل