ـسـنـگـ٠صـبـور مدیر استارتر عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 5145 عنوان دیجی کالا تا حالا بهتون هدیه تبلیغاتی داده 97 بازدید | 11 پست من بعد این همه سفارش امروز بهم هدیه داد اونم آب ماجان برای نوزاد😐به شما چی داده تاحالا؟ خنده هایم عصبی بود ، نمی فهمیدند، گریه ام نصفه شبی بود، نمی فهمیدند، هر چه می گفتم از احوال خودم انگاری من، زبانم عربی بود ، نمی فهمیدند 1404/02/02 | 11:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرفری_جونم عضویت: 1403/06/13 تعداد پست: 8716 ۹ساله خرید میکنم دائم.هیچی چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری
booyesib عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 8362 قوطی بزرگ چای هل دار سوفیا که توش خالی بود و ۲ تا تی بگ بود!!! ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل) بیشتر ببینیدبستن
خانم_مارکوپولو عضویت: 1403/12/22 تعداد پست: 745 داداشم خیلی خرید میکنهبخش تخفیف درصدی میدن مثلا ۵۰ درصد تخفیف رو بعضی جنسا علی که علی بود دنیا با او چنین و چنان کرد.. آنوقت با ما چند رکعت نماز خواندن، انتظار آسایش در دنیا را داریم..
ـسـنـگـ٠صـبـور مدیر استارتر عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 5145 قوطی بزرگ چای هل دار سوفیا که توش خالی بود و ۲ تا تی بگ بود!!! واقعا😐قوطی خالی میفرستنبه آدم برمیخوره خنده هایم عصبی بود ، نمی فهمیدند، گریه ام نصفه شبی بود، نمی فهمیدند، هر چه می گفتم از احوال خودم انگاری من، زبانم عربی بود ، نمی فهمیدند
ـسـنـگـ٠صـبـور مدیر استارتر عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 5145 شامپو اندازه شامپو هتلی ،یه پفک خوبه باز بهتر از آبه خنده هایم عصبی بود ، نمی فهمیدند، گریه ام نصفه شبی بود، نمی فهمیدند، هر چه می گفتم از احوال خودم انگاری من، زبانم عربی بود ، نمی فهمیدند
داستان_زندگیم عضویت: 1397/11/08 تعداد پست: 29976 ارهیه بار نسکافهدو بار سیمکارت همراه اولیه بار کارت تخفیف ۳ میلیونی بیمه ازکی به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...
77__reyhan عضویت: 1402/06/22 تعداد پست: 17457 خوبه باز بهتر از آبه 🤣🤣آهان یه آیس کافی ،فقط یه دونه اون اولا که تازه اومده بود تو بازار فرستادن
sheri66 عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 4480 یه نرم کننده لباس کوچیک بود. دیدم روش نوشتن نمونه غیرقابل فروش ازین اشانتیون ها بود انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون