2777
2789
عنوان

ولی خوش به حال مشهدیاا🥹😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1397 بازدید | 100 پست
من پیارسال آخرین بار رفتم،تو حرم گم شدم یعنی در پایینو بستن،دیگه از در دیگه برگشتم،گوشیمم خاموش شده ...

انشاالله میای گلم قصه نخور آقا به دل نمیگیره منم چندسال فقط نگاه ضریح میکنم از دور ولی جلو نمیرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من پیارسال آخرین بار رفتم،تو حرم گم شدم یعنی در پایینو بستن،دیگه از در دیگه برگشتم،گوشیمم خاموش شده ...

وای دختر چه حرفی بود زدی چطور دلت اومد .

انشالله بلطبه امسال بری 

نمیدونی اخرین باری که رفتم تیکه ای قلبم جا موند 

نگم از حسم برات..

فقط خدا میدونه با چه عشقی با چه حسی رفتم به دیدنش 

مثل ادمی که تشنه باشه و برسه لب چشمه و سیرابشه 

دقیقا ما فامیلمون مشهد بود میگفت سالی یکبارم نمیریم حرم

باید بطلبه ..

من جدیدا غسل زیارت میکنم طلبیده میشم واقعا یعنی یجوری درست میشه ک بریم 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

مشهدیا سال ب سال نمیرن حرم 

با انکه فاصله چندانی ندارن ما ک دوریم هزارتومن هزارتومن جم میکنیم برا زیارت 

اینو ی مشهدی گفت بهم تو هتل کار میکرد و فاصله هتل تا حرم ۵دقیقه بود 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃

باید بطلبه ..من جدیدا غسل زیارت میکنم طلبیده میشم واقعا یعنی یجوری درست میشه ک بریم

دقیقا قبول دارم

من با دل شکسته دو بار رفتم حرم اقا 

دعا کنید کمکمون کنن مامانم سلامت باشه 🥺🤍

باید بطلبه ..من جدیدا غسل زیارت میکنم طلبیده میشم واقعا یعنی یجوری درست میشه ک بریم

وای چقدر عجیبه 

شاید باور نکنید ولی من همین سه چهار ماه پیش بدجور دلم هواشو کرد  الکی الکی جور شد رفتیم زیارت سه روزه برگشتیم .

انگار اقا هم دلش میخواست بیام به دیدنش😍