2777
2789
عنوان

ولی خوش به حال مشهدیاا🥹😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1397 بازدید | 100 پست
فردا حتما برو من از اقا خواستم هرسال مطلبه بیام به دیدنش اخری باری که رفتم نمیتونستم دل بکنم

توروخدا دعا کنید منم برم حرم انقدر دل تنگم فقط از رو دل تنگی گریه میکنم و بی قرارگ

یا مهدی 🤍 

قدر نمیدونیم که ما 

آرامشی که حرم داره هیچ جا نداره🥲

﴿💍🤍﴾...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نمیدونم ولی بیشتر فک کنم به عقاید ادم ربط داره من خیلی خسته ام از خدا و ائمه خیلی دور شدم 😞💔

من شده دلم بگیره بگم خسته شدن خدا چرا دعاهامو مستجاب نمیکنی پس کجایی 

ولی ذره ای از حسم به امام رضا کم نمیشه 

اصلا ارادت خاصی دارم بهشون ..

فردا حتما برو من از اقا خواستم هرسال مطلبه بیام به دیدنش اخری باری که رفتم نمیتونستم دل بکنم

قربونت دلم خیلی شکسته 

اوایل خیلی رفتم حرم التماس کردم ولی نشد که بشه 

زنداداشم ۶ سال تو زندگی نباتی زندگی همه خانوادم داغون دلم یاری نمیکنه 

میشه ازت خواهش کنم باامام رضاقهرنکنی ودراولین فرصت بری ب دیدنش وبعدش برای منم دعاکنی😢🙏

من خیلی وقت دعا نمیکنم چون صدام بالا نمیره والا از سر خیابون حرم آقا رو میبینم ولی حاجت روام نکرد 😞

من پیارسال آخرین بار رفتم،تو حرم گم شدم یعنی در پایینو بستن،دیگه از در دیگه برگشتم،گوشیمم خاموش شده بود،دخترم چندماهه بود،گریه کرده بود حسابی،سر گم شدنو گریه بچم باهمسرم حرفم شد،توحرم دلمو بدجور شکست،رو به آقا کردم گفتم دیگه منو نطلب ما لیاقت نداریم آقاجون،بعدش خیلی پشیمون شدم از حرفم،خیلی پشیمون شدم،تاالانم قسمت نشد😭

نمیدونم ولی بیشتر فک کنم به عقاید ادم ربط داره من خیلی خسته ام از خدا و ائمه خیلی دور شدم 😞💔

🥲🥲 از امام رضاکمک بخاه 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃