2777
2789
عنوان

عروسی دختر جاری

743 بازدید | 41 پست

تازه زایمان کردم منی که به شدت اندامم قبل بارداری عالی شده بود حالا به خاطر میگرن شدید توی بارداری و پرخوریاش وزن اضافه کردم حسابی.دقیقا یک ماه دیگه عروسیه.مطمئنم هرکی از فامیلای همسرم منو ببینه جا میخوره.با جاریمم خیلی رفیقم دخترش میگه من فقط تو و مامانمو دارم.توی یه ماه چقدر میشه کم کرد

تنها راهش ورزشه

اونم ایروبیک

با رژیم

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگر هم ميخوايي رژيم بگيري جوري بگير كه سيستم بدنت اسيب نبينه عزيزم

ممنون عزیزدلم.اخه خیلی توی چشمم.خانواده ی همسرم همیشه از خداشون بوده من اندامم خراب بشه که الان شد😔

عيب نداره عزيزم. الان داري بچه شير ميدي و چيزاي ديگه. لازم نيست به بدنت اسيب برسوني. نه اينكه يه وقت ...

نه ببین قشنگ صورتم تپل شده قیافمم عوض شده. من همه بهم میگفتن افسانه پاکرو‌.البته خود افسانه پارو یه مدت تپلی شد اللن همه میگن تپلیتم شبیه اونه

ممنون عزیزدلم.اخه خیلی توی چشمم.خانواده ی همسرم همیشه از خداشون بوده من اندامم خراب بشه که الان شد😔

خواهش ميكنم. اصلا حرف مردم واست مهم نباشه عزيزم. 

الان خداروشكر مادر شدي،پس طبيعيه كه يه چيزي مثه اندامت رو فعلا از دست بدي و دير مثه قبل بشي. 

اين مردم و طايفه،اگه الان خوش اندام هم بشي بازم پشت سرت شر و ور ميگن. 

پس عادي و راحت باش. 

🫠