2777
2789

من حتی خیانتم دیدم چند سال پیش

ولی موندم 

بخاطر اینکه دوسش داشتم

بخاطر بچم

بخاطر حرف مردم 

بخاطر زندگی ای که خیلی براش جنگیدم 

بخاطر دل خودم و.....

ولی الان حس میکنم وقت رفتنه 

کاربریم موقتا دست دونفره.....منو دوستم الهام🙃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا

چیکار میکنه

امضام :تیکه های اهنگ تتلو.                  من چرا اشکم نمیریزه و تندتند پلک میزنم............                     خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                دنبال مو تو ظرف غذا بود...!!!!!                                  من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه. 🤷‍♀️            میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****          بیخودی گردن من ننداز ک تو ذاتت خراب بود از اولشم حست یه حس کاذب برام بود از سر شب تا دم صب فقط ی پایه برا دود انقده بد ک عادی و سرد میشدی دائم برام زود              +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید

میخام ازش جداشم چون

خیلی محدودم کرده و نمی زاره پیشرفتی داشته باشم خسته شدم همش خونم نمیزاره مهارتی یاد بگیرم

مطمئنم دخترم بزرگ شه بهم نمیگه دمت گرم که موندی بالاسر من .میگه واقعا که یه مهارت بلد نیستی فقط موندی تو خونه

از اینکه عمرم داره تلف میشه و بی هدفم خسته شدم

از اینکه نمیزاره برم حرفه ای یاد بگیرم برم سرکار درآمدی داشته باشم تو اجتماع باشم چهارتا دوست پیدا کنم

میخام ازش جداشم چونخیلی محدودم کرده و نمی زاره پیشرفتی داشته باشم خسته شدم همش خونم نمیزاره مهارتی ی ...

پس حتما جدا شو 

روزها مثل برق و باد میگذره 

خوبه ادم ب پای کسی بمونه ک وقتی پیر شد به خودش بگه ارزششو داشت نه اینکه ک بگه حیف عمری ک تباه شد

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترت چندسالشه

از به ادمی که داره جدا میشه بهت میگم

همه جوره برای زندگیت بجنگ..دخترت دوروز دیگه بی مهارت بودنو نمیزنه تو سرت..ولی اینکه ناز پدرشو ازش دور کردیا میزنه تو سرت..خودمم بچع دارم و دارم جدا میشم

من تقریبا نصف عمری که الان دارم

ازدواج کردمو زنش شدم 

تو این مدت هرکاری خاستم یاد بگیرم 

تو کار مژه ناخن میکاپ سفره آرایی و..... هرچی 

نمیذاره 

فقط میخاد من تو خونه باشم 

امروز دخترم ده سالشه حرف پول شد با طعنه گف آره دیگه تو که مهارتی نداری فلانی رو ببین فیلمبرداره و عکاسه خودش میره سرکار چقد پول داره 

من از داخل شکستم واقعا خرد شدم 

گفتم والا بابات نمیزاره وگرنه منم میرفتم یاد میگرفتم 

شوهرمم فقط نگاه کرد

میخام بهش بگم هدفم طلاق نیس 

یا همراهیم کن به هدفام برسم به ارزوهام برسم یا بزار بقیه مسیرو خودم برم 

دخترت چندسالشهاز به ادمی که داره جدا میشه بهت میگمهمه جوره برای زندگیت بجنگ..دخترت دوروز دیگه بی مها ...

چی بگم 

بخون نوشتم الان 

الان ده سالشه 

من از قبل از عید بفکر طلاق بودم ولی دودل بودم 

امروز با حرف دخترم نود درصد مطمئن شدم که حسم درسته