2777
2789

مثلا میان درمورد یه داستان معجزه میگن 

برای سلامتی، ازدواج ، پول زیاد، شغل و ...

امااا پس چرا این همه ادم ورشکست میشن 

پس چرا این همه دختر پسر مجرد هستن 

چرا این همه ادم‌میمرن 

مگه اون افراد متوسل نمیشن؟ 

من برا ازدواجم هرموقع خاستم متوسل بشم 

تو دلم گفتم مگه میشه این همه ادم متوسل نشده باشن؟؟؟

دنیا بالا و پایین داره ،خیلی ها این دنیاشون خراب میشه ولی عاقبتشون عالی ،خدا امتحانشون میکنه تا ایمانشون رو بسنجه، هزارتا دلیل دیگه هم داره فقط اینا نیست

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من متوسل نشدم اما عشق تو زندگیم مثل یه معجزه بود

اما بهرحال از دست دادم تا بدست اوردم،هیچ‌چیزی بدون بها بدست نمیاد

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

شانس خیلی دخیله  من ک افسرده شدم نمیدونم چه کاری درسته چه کاری غلط اصلا چیزی جز حرص و ناراحتی نفهمیدم از زندگیم کاش میشد طلاق بگیرم

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
من متوسل نشدم اما عشق تو زندگیم مثل یه معجزه بوداما بهرحال از دست دادم تا بدست اوردم،هیچ‌چیزی بدون ب ...

میشه ی سوال بپرسم ما هردومون سنمون خیلی کمه

پسر عموم گاهی اوقات بهم میگه که زشتم و فلان

اما مثلا یجوری نگام میکنه

یجوری رفتار میکنه

دیشب موهام بیرون بود برگشت با یکم اخم گفت روسریتو بکش جلو گفت تورو دست من سپردن

یا ازش جلوتر راه میرفتم میگفت مثل آدم برو باهم راه بریم

یا یه پسره نگام کرد فکنم برگشت زیر لبی بهش فش داد

اما جلو خودم همش بهم میگه زشتم طوری کع واقعا اعتماد به نفس اومده پایین

یا میگه این دختره چه خوگشله و این چه دافه

چرا بنظرتون

جدی جدی گاهی اوقات میگه چقدر زشتی و فلان

بله من به عینه آدمای خوش شانس دیدم و خیلیام خودشون اذعان میکنن که تو زندگی آدم خوش شانسی بودن. پس فک میکنی اینکه آدم تو یه خونواده خلوت و آروم و با درک با رابطه خوب پدر و مادر بزرگ بشه با حالت برعکسش فرقی نداره؟

بله من به عینه آدمای خوش شانس دیدم و خیلیام خودشون اذعان میکنن که تو زندگی آدم خوش شانسی بودن. پس فک ...

چرا ..

واقعا فرق میکنه 

امشب یه کلیپ دیدم نوشته بود یک میلیون از دخترها 

مجبورن تا اخر عمر مجرد بمونن 

و نگرانم ک من اگ جزشون باشم چی

میشه ی سوال بپرسم ما هردومون سنمون خیلی کمهپسر عموم گاهی اوقات بهم میگه که زشتم و فلاناما مثلا یجوری ...

چرا شما را دست اون سپردن ؟یا چرا باید  با هم راه برید ؟

چرا در جواب اینکه میگه زشتی جوابش را نمیدی؟

ما خیلی از فامیلامون با خدا بودن ولی مجرد موندن ...من خیلی گناه دارم من واقعا تنهام واقعاااا

ربطی به باخدا بودن نداره

به روشش و احساسش فکرش تلاشش ربط داره 

ادم باخدای نمازخون بد ندیدی؟

میشه ی سوال بپرسم ما هردومون سنمون خیلی کمهپسر عموم گاهی اوقات بهم میگه که زشتم و فلاناما مثلا یجوری ...

عزیزم تو سن پایین طبیعیه ادما رفتارای جنس مخالفو خیلی دقیق بررسی کنن و احیانا ربطش بدن به ماجراهای عاشقانه

از نظر من رفتارش رفتاری نیست که بخوای ازش عشقو برداشت کنی و در کل تو فامیل اصلا دوستی و عشق برقرار نکن 

و توصیه خواهرانه اینکه هیچوقت اجازه نده کسی راجع به ظاهرت نظر منفی بده،اعتماد به نفس و عزت نفستو تقویت کن

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡