2777
2789
پرسیدم کلا داداشم بیشتر فست فود میخوره اونم میکه من نبودم

مطمین باش خودش بوده حالا به هر دلیلی نمیگه

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

من همیشه به مادرم می.فتم من نبودم 

ولی در واقع من بودم 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید گذاشتین یادتون نیس

امسال سال سرنوشت سازیه برام...حالا که داری میخونی...از ته دلت یه صلوات برا اجابت خواسته دلم بفرست...مرسی مهربونم...
چقدر خوش اشتها هستن😔🤌امیدوارم تناسب اندامشون بهم نریزه

نه 

اونها تناسب اندام دست خودشون هست ،تاثیری روشون ندارن ،می توانند حجیم باشند ،بعد ظریف ،بعد کوتاه و بعد بلند ،هدف از تغذیه کسب انرژی یه تا طی الارض کنند،یع نشانه شون هم اینه از دندونای پایین بیشتر برای جویدن استفاده می کنند

احتمالا این غذا بهش نساخته گذاشتی تو کابینت رفت پی کارش👽👽👽👽👽👹👹👹👹👹👿👿👿

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏

اسی حرفهایی که باعث میشه همه به سلامت روانت شک کنن نزن 😐

عقلت چی میگه ..‌‌‌... داری فقط سوژه درست میکنی چند سال دیگه برادرت (یا هر کی از افراد خونوادت این کار رو کرده) هار هار بخنده و سوژه ات کنه جلوی همه 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید
اخه مرد ۳۰ ساله چرا باید همچین چیزی‌و قایم کنه

اخه اجنه چرا باید برن ساندویج سوسیس با پنیر اضافی سفارش بدن بعد بزارن توی کابینت عزیزم

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
اخه مرد ۳۰ ساله چرا باید همچین چیزی‌و قایم کنه

ممکن یادش نباشه اصلا 

من فکرم مشغول گاهی دارم یه کاری میکنم یه چیزی رو میذارم یه جا اصلا نمیدونم که گذاشتم 

مثلا داشتم به یه چیز مهم فکر میکردم 

کنترل دستم بود رفتم از تو یخچال یه چیزی بردارم کنترل رو گذاشتم تو یخچال چیزیم برنداشتم برگشتم 

یا حلقه م رو گذاشتم تو کتابخونه بعد دو روز داشتم دنبالش میگشتم 

الانم که میگی این کابینت زیاد باز نمیشه 

مونده کسی ندیده دیگه 

نه اونها تناسب اندام دست خودشون هست ،تاثیری روشون ندارن ،می توانند حجیم باشند ،بعد ظریف ،بعد کوتاه و ...

عالیییی بود وای😂😂😂

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد