امروز ۸ امین روزه که پریودم نه به شدت کم شده و مثل لکه بینی هست دو سه روزم قبلش لکه بینی داشتم فقط خواهشا رو هوا نظر ندید یه بیماری عجیب غریب بگید مرسی🙏
دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن
احتمالا سردی رحم فردا یه استکان دمنوش گل بومادران بخور
ممنونم
دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دقیییییییقا منم مثل شما هستم سه روز قبلش لک داشتم چهار روز خونریزی بعدشم ۶روز لک انگار سه روز لک داش ...
شش ماه برو دکتر من این ماه اقنطوری شدم