2777
2789
عنوان

قبل اینکه جنسیت بچم معلوم شه همه هی زنگ میزدن راجب جنسیت سوال میکردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1359 بازدید | 83 پست
سقط سر جنسیت؟؟؟؟؟؟؟ افغانستانی هستن؟ببخشید باورم نمیشه جایی که آب و برق و اینترنت باشه یکی اینقدر فر ...

ترک تبریز هستیم

نباید اصالتمو می گفتم

ولی متاسفانه اطرافیانم خیلی سمی هستن

باور کن دردشون جنسیت نیست،فقط میخوان به آدم ضربه بزنن

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شوهرم و خودم دخترمو پرستش می کنیم هیچ کس جرات نداره چیزی بهش بگه

این درسته افرین

اصلا نذار احساس کنه حالا که برادر دار میشه اون پسر در نظر دیگران عزیزتره

خطرناک ترین نوع بشر کسی است که ؛ «فهم ِکم»  ولی «اعتقادِ زیاد» داشته باشد!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ترک تبریز هستیمنباید اصالتمو می گفتمولی متاسفانه اطرافیانم خیلی سمی هستنباور کن دردشون جنسیت نیست،فق ...

واقعا حیف از اکسیژنی که هدر میدن به هرحال مواظب باش کسی که اینقده فرهنگش پایینه جورای دیگهم اذیت میکنه

واقعا حیف از اکسیژنی که هدر میدن به هرحال مواظب باش کسی که اینقده فرهنگش پایینه جورای دیگهم اذیت میک ...

با خیلیاشون ارتباط زیادی ندارم،حالا تصور کن تا فهمیدن باردارم هی زنگ میزدن

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با خیلیاشون ارتباط زیادی ندارم،حالا تصور کن تا فهمیدن باردارم هی زنگ میزدن

چی بگم میشه خودت سمی بشی مثلا میگفتی دکتر گفته معلوم نیست احتمالا بچه دختره که الکی خوشحال بشن بعد حالشون ده برابر بیشتر گرفته بشه ولی اگه کلا دایورت کنیو آدم حسابشون نکنی بهتره

اصلا اینجور آدمی نیستمبشدت مهمانواز هستم و احترام نگه میدارمنمیتونم به شوهرم چیزی بگمچه کنم،آدما رو ...

خوب خودت ضربه میبینی یا باید قوی و ساستمدار باشی یا بخاطر حرفهای چرتشون بری زیر سرم 

منم ۱۶ بودم ازدواج کردم خیلی مهربون بودم حامله بودم بچه جاریمو نگه میداشتم دیگ وقتی پسرم بدنیا اومد بعدشم خونه خریدیم یکی یکی شناختمشون الان قشنگ دستو پاشونو جمع کردم اگ همونجور مهربون میموندم سکته میکردم تا الان

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

تا قبل اینکه بفهمن کنجکاوی امانشون نمیده وقتی فهمیدن دیگه بی خیال میشن :)

بعدش دنبال اینن که اسمش چی میذاری

عمریست که دم به دم علی میگویم/ درحال نشاط و غم علی می گویم/ تا حال علی گفتم و ان شاالله / تا آخر عمر هم علی می گویم🍃