2777
2789
عنوان

شماها یه روز بخواین ازدواج کنین گواهی بکارت میگیرین یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 4393 بازدید | 197 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه سری از دخترا پرده ی بکارت دارن اما هنگام دخول خونریزی ندارن و خب اکثر مردا با این موضوع آشنا نیستن واسه همین من خیلی میترسم از اون دسته باشم واسه اطمینان ام شده میگیرم 😭😂

به عنوان یه دختر به شخصه اول ازش میپرسم که در گذشته ایا رابطه خارج از چارچوب شرع داشته یا نه 

به حرفش اعتماد میکنم

قطعا ایشونم از من خواهند پرسیدم و میگم نداشتم 

در نتیجه همونطور که من به حرفشون اعتماد کردم اون هم باید به گفته من اعتماد داشته باشه

بنای زندگی مشترک بر پایه اعتماد هست

به شخصه نفرت دارم از خانواده ای که همچین درخواستی از عروس آینده میکنن 

چه بسا و از کجا معلوم فردا روزی تو زندگی متاهلی پسره شکاک و بد دل نباشه!!!

ی قاضی بهم گفت بگیر ولی برای خودت نگه دار و ب کسی نگو من اینکارو نکردم ولی پیشنهادش عاقلانه بود چون ممکنه حتی چند سال بعد ازدواج هم توی زندگی ب اختلاف خوردین میتونه هرحرفی بزنه 

غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔نخاهم زیست

بیشتر ببینید
توشهرما ک همچی رسمی نداریماگه ازت خاستن برو بگیر و گرنه حرف رو زبونا ننداز

مشکل گرفتن نیست 

مشکل عقاید طرف مقابله

من با شخصی که هنوز هم همچین عقایدی داشته باشه و معیار پاکی رو یه غشا بدونه اصلا اصلا اصلا نمیتونم زندگی کنم چون به شدت ذهن بسته ای داره!

بگیر به خاطر خودت. من گرفتم و خونریزی نداشتم، اگه نگرفته بودم همیشه برام سوال می موند که چرا خونریزی ...

چه اهمیتی داره؟

مهم اینه خودت میدونی با کسی رابطه جنسی نداشتی

وقتی میری گواهی میگیری یعنی میخوای خودت رو به بقیه ثابت کنی معنیش همینه

حتی اونایی که بدون اینکه به کسی بگن همچین کاری میکنن بازم دلیلشون همینه حتما با یه مرد بی شخصیت ازدواج کردن که احتمال میدن طرف بعدا بهش تهمت بزنه وگرنه تو این زمونه کیه که نمیدونه بعضیا خون ریزی ندارن

کاربری دست دو نفر🌟

من یا ازدواج نمیکنم

یا با یه مرد فهمیده ازدواج میکنم که هیچوقت ارزش منو انقد پایین نبینه

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
بیشتر ببینید