2777
2789
خب ربطی نداره اتفاقا خیلی بداخلاق هم هستن چون رو ماشینشون حساسن من طبق تجربه خودم و دیگران به این نت ...

خب این تجربهٔ شماست و نباید به همه تعمیم داده بشه که بگید مربی زن به درد نمیخوره

مربی من نه تنها خرید نمیکرد بلکه چون اولین هنرجو بودم و خونه‌هامون به هم نزدیک بود میومد در خونه دنبال من آخرش هم میومدیم خونهٔ خودم و اون میرفت آموزشگاه

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

وا😐😂مرد بودن؟

آره...

من رو میگی؟ لال شده بودم اصلا رفتم توی شوک که یعنی چی آخه...

به خودم اومدم دیدم توی تاکسی نشستم دارم میرم خونه😂

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم دوتا مربی مرد گرفتم هیچ کدوم چیزی یاد ندادن فقطم باعث ترس بیشتر من شذن..ولی خانم منو برد دل شلوغ ...

دقيقا مربي منم همين بود منو همه جا برد ، اصلا نگران ماشينش نبود بمن ميگفت فكر ماشين نباش كه يوقت بكوبي اينور اونور براي من مهم نيست ، مربي برادرم اصلا چيز زيادي ب برادرم ياد نداد ، اين خانوم ميگه خانوما خاله زنك بازي درميارن🤣 مربي برادرم موقع كلاس فكركن فوتبال نگاه ميكرد جاي اينكه ب برادرم اموزش بده الكي ميگفت فقط برو اينور اونور كه فقط وقتشون پر بشه

فقط مربی زن انتخاب نکن که رانندگی یاد نمی گیری همش در مورد مسائل خاله زنکی صحبت میکنن تهش هیچی یادت ...

اتفاقا بستگی به مربیش داره اطرافیان من هر کی با اقا کلاس برداشته اعتماد بنفسش صفر شده از بس غر زدن مربی من خانم بود انقدر با حوصله و حلال خور بود همون بار اول قبول شدم درحالی که اولش حتی نمیدونستم گاز و ترمز کدومه ! 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

بیشتر ببینید
نترس رانندگی کن ترست بریزه من سر دوسال یه سال شهر های دور میرفتم فوقش تصادف میکنی خدایی نکرده ولی ت ...

وای نگو اینجا کلا با خانمای راننده سازگاری ندارن فکر کن بزنم ب ماشین ی مرد در بیاد مسخره کردن و دعوا وای

وای نگو اینجا کلا با خانمای راننده سازگاری ندارن فکر کن بزنم ب ماشین ی مرد در بیاد مسخره کردن و دعوا ...

اینطوری نگو خوب مردا میتونن زنا نمیتونن؟من زنارو دیدم از مرد ها بهتر رانندگی میکنن تصادفه دیگه اتفاق میوفته مسخره کردن داره