2777
2789
فقط مربی زن انتخاب نکن که رانندگی یاد نمی گیری همش در مورد مسائل خاله زنکی صحبت میکنن تهش هیچی یادت ...

نه واقعا ربطی نداره زن یا مرد

مربی من زن بود دو بار بهم می‌خندید بعد تر میزدم کم مونده بود از ماشین پرتم کنه توی خیابون 

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استرس نداشته باش اصلا چيزي نداره ، كلاساي شهري اتفاقا خيليم كيف ميده من كه تا حالا يكبارم پشت فرمون نبودم اصلا استرس نداشتم ، مربي هم مربي من خانوم بود فوق العاده بود 

هيچ ربطي به زن و مرد بودنش نداره بپرس ببين توي اموزشگاهي كه ميري كدومشون كاربلده بااون بردار 

فقط مربی زن انتخاب نکن که رانندگی یاد نمی گیری همش در مورد مسائل خاله زنکی صحبت میکنن تهش هیچی یادت ...

چقدر جنسیت زده و تعصبی نظر دادین

حالا چون شما تحربتون اینطور بوده به همه تعمیم میدین

برای من دقیقا برعکس بود مربیم اقایی بود که اصلا اموزش درست نمیداد و فقط حرف میزد یابامن یا باهمراهم

عو ض کزدم باخانم رفتم بسیار عالی بود

جنسیت رو معیار انتخاب مربی قرار ندین

والا...آیین نامه راحته ولی‌‌ شهری همه افسرهای الآن بار اول رو میندازن مگه چی پیش بیاد که قبول کنن. ‌ ...

چه ربطی داره هم مامانم موقع که گرفته بود اولین بار قبول شد هم من

اصلا ربطی نداره مریض که نیستن اگه خوب بدی بندازنتت

نه واقعا ربطی نداره زن یا مردمربی من زن بود دو بار بهم می‌خندید بعد تر میزدم کم مونده بود از ماشین پ ...

خب ربطی نداره اتفاقا خیلی بداخلاق هم هستن چون رو ماشینشون حساسن من طبق تجربه خودم و دیگران به این نتیجه رسیدم همشونم وسط اموزش میرن پی خرید و کارای دیگشون کلا اوضاع اموزشگاه های رانندگی خیلی بده 

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

استرس نداشته باش اصلا چيزي نداره ، كلاساي شهري اتفاقا خيليم كيف ميده من كه تا حالا يكبارم پشت فرمون ...

دقیقا تو اموزشگاه ما یه خانم و یه اقا بودن که کارشون خوب بود و خیلی طول میکشید  نوبت بذن

بقیه خوب اموزش نمیدادن

چه ربطی داره هم مامانم موقع که گرفته بود اولین بار قبول شد هم مناصلا ربطی نداره مریض که نیستن اگه خو ...

نه اتفاقا بعضي از افسرا اينطورين من خودم با چشم ديدم 

الكي رد ميكنن 

چقدر جنسیت زده و تعصبی نظر دادینحالا چون شما تحربتون اینطور بوده به همه تعمیم میدینبرای من دقیقا برع ...

تا بیایم یه حقیقتو بگیم میگین جنسیت زده بیام الکی تعریف کنم چون طرف همجنس؟!!!! شما برو نظرات مختلف دیگران و ببین و بخون متوجه میشی 

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

چه ربطی داره هم مامانم موقع که گرفته بود اولین بار قبول شد هم مناصلا ربطی نداره مریض که نیستن اگه خو ...

والا دلیلی نداره دروغ بگم قشنگم

چیزی بود که همهٔ مربی‌های آموزشگاه من توی مشهد میگفتن که افسرها گیرن

اتفاقا افسرها بیمار هستن چون برای آزمون مجدد آموزشگاه پول میگیره و به اینا هم میرسه

شما کی گواهینامه گرفتی؟ مال من به سال هم نمیرسه 

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم