2777
2789
عنوان

بچه ها الان به یه دعا نویس زنگ دم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2358 بازدید | 79 پست

هر زندگی سختی داره 

توکل کن به خدا و جواب بده 

اگر با این نشه شخص بعدی هم سختی و قوی بودن میخاد بازم نمیتونی بگی نداری 

توکل به خدا رو می‌ذاری و میری می‌چسبی به حرف بنده خدا 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه حرفایی زد همشون درست بود💔😭😭😭😭😭😭

همون دوست پسرت ک با دختر حالت لاس زده بودن همون اومده خواستگاری؟

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲

بیشتر ببینید

عزیزم مال شما را نمیدونم ولی من واسه یکی دوران دانشجویی رفتم پیش یه دعا نویس شاهین شهر اصفهان فکر کنم معروفه.

همینجور با من و موکلش باهم حرف می‌زد

بهم گفت سیاهه لاغره ولش کن اهل همه کاری هست. بعد گفت یکی میاد سفیده پسره خوبیه اهل هیچی نیست قسمتت اونه.

واقعا همینطور شد نشونه های شوهرم بود.

خدا را هزاران بار شکر که اون طرف قسمتم نشد

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

این چرت و پرتارو تموم کنید 

دعا نویس گفته ؟ دعا نویس غلط کرده 

این کار هارو کنار بزارید اینا شرک و کفره 

هیجکس از اینده خبر نداره جز خدا 

کسی رو شریک و هم ردیف و هم تراز خدا نزارید که خدا به همون واگذارتون میکنه

یه چرت و پرتی میگن که تو زندگی همه هست 

سختی تو همه زندگی ها هست چه مجردی چه متاهلی 

توسل کنید و توکل کنید به خدا  و با عقل و منطق پیش برین نه با حرف چنتا ادم خدا نشناس 

❤️❤️❤️

این چرت و پرتارو تموم کنید دعا نویس گفته ؟ دعا نویس غلط کرده این کار هارو کنار بزارید اینا شرک و کفر ...

خدا خودش گفته که اینا واقعی هستن و وجود دارن خرافات نیست 

ناشناس من🩶🌱  https://daigo.ir/secret/4766024875   جهت اطلاع ثانوی تازه نامزد کردم گفتم در جریان باشین خدافظ😐✨ৎ୭֪֢ یک بیت و هزار حرف:از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند؛ من چنانم که محال است کسی درک کند..!     

بیشتر ببینید
نمیتونم قوی باشم تا ی‌چیز الکی پیش میاد سریع گریم‌میگیره میشکنم😭😭💔

این خرافات رو‌ رها کن

قشنگ چشماتو باز کن تحقیق کن 

زود عقد نکن چندین ماه نامزد بمون 

به طرق مختلف تستش کن ببین به درد زندگی مشترک میخوره یا نه هم خودش هم خانواده اش 

قشنگ زیر و‌روشون کن 

رو اخلاقیات خودتم کار کن 

مجدد میگم به خرافات دامن نزن 

ن بابااااپسره ۵ ماه مونده سربازیشو تموم بکنه پدرش گفت براش ماشین سنگین میخرم بعد سربازیش

پس سنی نداره ک! دانشگاه رفته؟ یا بعد دیپلم رفته سربازی؟ 

خودتم فکر کنم سنی نداری😘 

پس دیگه زنگ دعا نویس نزن 

قوی هم میشی دختر خوب 

الهی ک خوشبخت بشید و بهم برسید دور از چشم بد باشید💙

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
بیشتر ببینید
خدا خودش گفته که اینا واقعی هستن و وجود دارن خرافات نیست

چی وجود داره؟ دعا نویس ؟ دعانویس که یا الکی میگن یا واقعئ باشه با جن در ارتباطن 

خدا خودش گفته که این کارها کفره ، سرچ کنید چقدرر روایت داریم که این کارها و ارتباط با اجنه و دعا و اینا کفره و گناهه

❤️❤️❤️