2777
2789
عنوان

بچه ها الان به یه دعا نویس زنگ دم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2304 بازدید | 79 پست

ببین من از اجنه به شدت می ترسیدم و به خاطر همین اطلاعات زیادی در موردشون تحقیق کردم دعا نویس دو نوع داریم یا واقعا با اجنه در ارتباط اند  یا الکی میگن و اطلاعات رو از روش های مختلف تحقیق بدست میارن که اکثریت همینن ولی اونایی که با اجنه در ارتباط اند به نظرم ترسناک ترن پای اجنه شیطانی به زندگیتون باز میشه اونا اگر بهشون باور نداشته باشی هیچ غلطی نمی تونن بگنن ولی وای به روزی زندگی ات بشه دعا نویس و طلسم و دعا شیطان قدرت عمل پیدا می کنه و حتی اذیت کند چون طرف با عملش  داره میگه من به شما باور دارم عزیزم دعا نویست از هر نوع هست فرار کن هیچ کس جز خدا از آینده خبر ندارهه اجنه فقط از حال اطلاعات دارن حرف های دعا نویست هیچ کدوم آینده نیست شغل و حتی اینکه تو آدم ضعیفی هستی هیچ کدوم آینده نیست تو رسماً پول میدی چیزایی که می دونی بشنوی نکنید حتی اگر چیزایی که نمی دونید بهتون می گن زندگی پس از زندگی این فصل که پخش شد یک مشهدی می گفت موجوداتی( اجنه شیطانی) بودن که شبکه  اطلاعاتی مثل تار عنکبوت داشتن تو رو خدا ادامه نده من سالها توی این سایت خواننده بودم فقط عضو شدم که بگم باور نکنید خودتون رو از خدا دور نکنید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یسنا میشه برا من ی سوال ازش بپرسی ؟

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S   تتلیتیا لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید                                           #متاسفم_لطفاً_مرا_ببخش_متشکرم_دوستتدارم                                                                                                                                      دختر(کوروش بزرگ ،سایروس انجیل، سیروس تورات،ذولقرنین قرآن)                                                                         به امید دیدن دوباره زاینده رودمون:)🥲              

بیشتر ببینید
خودتون پیشش کار برداشتین ؟میشه معرفیش کنین ؟

همسایمون بود قبلا بله کارش خوب بوده 

ناشناس من🩶🌱  https://daigo.ir/secret/4766024875   جهت اطلاع ثانوی تازه نامزد کردم گفتم در جریان باشین خدافظ😐✨ৎ୭֪֢ یک بیت و هزار حرف:از جهان مانده فقط جان که مرا ترک کند؛ من چنانم که محال است کسی درک کند..!     

بیشتر ببینید