2777
2789
عنوان

میگم چتونه ک آب نمیخورین ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1463 بازدید | 62 پست

من خیلی آب میخورم خیلییی . پوستم عالیه با اینکه آبرسان و شوینده و فلانم نمیزنم .صورتمو با شامپو بدن میشورم

گوارشم خوبه هیکلم خوبه . موهام خوبه بازم بگم؟ 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اقا من روزانه کمِ کم 3 تا بطری 1.5 لیتری میخورم 

تنها تاثیری که رو زندگیم داشته هر نیم ساعت دسشویی رفتن بوده🤣🤣🤣

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

حقیقتا بخاطر اینکه باید همش برم سرویس😂

خب برو 

چ لذتی بالاتر از دستشویی رفتن 

اینو من نمیگم فروید میگه پدر علم روانشناسی 

می‌تونستم هر کسی رو دوست داشته باشم اگه دوست داشتن اونو تجربه نکرده بودم ..

خب برو چ لذتی بالاتر از دستشویی رفتن اینو من نمیگم فروید میگه پدر علم روانشناسی

لذت داره واقعا؟😐

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

بد مزه اس😐😂خیلی بدم میاد، حتما باید یه شکری چیزی بریزم توش دو سال پیش همش آب شیرین میخوردم، دندونا ...

بدمزه ؟؟؟! 

آب خیلی خوش‌مزه اس خدایی 

با لیمو یا یه چیز دیگه بخور 

بدمزه ؟؟؟! آب خیلی خوش‌مزه اس خدایی با لیمو یا یه چیز دیگه بخور

شاید اب ما اینجوریه

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

لذت داره واقعا؟😐

یادم باشه هر وقت دلم گرفته بود برم بجیشم لذت ببرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

من یادم میره راستش بعدم اونقدر احساس تشنگی نمیکنم که یادم بیاد 🙂😂

آلارم بذار یا یه بطری همیشه دستت باشه 

اینجوریه ک تو وقتی بیکار میشی  میخوری یا بین کارات  یهو ب خودت میایی خالی شده 

آقا من وقتی ی بطری کوچیک آب میخورم باید دم دسشویی بساط پهن کنم😭😭😂

چون سلول ها یه مقدار خاصی آب لازم دارن

بقیه اش رو پس میزنن 

همون یه بطری رو تو فاصله 2 ساعت بخور

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خواهر یه مارمولک الان چندماهه تو خونه حال ندارم بیرونش کنم شما میگی پاشو آب بخور خو چجوری روزی چندبا ...

اون مارمولک ب تو آسیبی نمیزنه ولی این آب نخوردنه میزنها