2777
2789
عنوان

پسری که در روز چندبار زنگ میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 42 پست
ببین عزیزم پس اگه شوهرته حتما مشکلی براش پیش اومده که نمیخواد بگه آخه تاپیک این مدلی دیدم برو پیشش ا ...

اره من که میزنم میگه پشت خط دارم قطع می کنه دوباره 

امیدوارم حال دلتون همیشه خوب باشه یه خانواده خوب داشته باشید 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما خودت کجایی هستی شوهر منم کردستان کار میکنه

ببخشید که الان وقتتون میگیرم یکی از من خواستگاری کرد بعد ماجراشو تاپیک اخرم توضیح دادم اگه خواستین بخونین راهنمایی کنید بعد نظرتونو تو تاپیک خودم بگید 

ممنون❤️

شما خودت کجایی هستی شوهر منم کردستان کار میکنه

من تهران 

نه من دائمی اونجا نیست البته شوهرم اصالتا اونجایی ولی برای یه قرار داد گفت میرم برمیگردم الان نیومده حالا فردا شب میاد صحبت می کنم

شاید تو اطرافیان تون کسی بهش چیزی گفته که اینجور شده معمولاً ادمای بدجنس دور بر ادم زیادن که دنبال ف ...

نه والا یه دفعه 

نمیدونم شاید پدر و مادرش چیزی گفتن نمیدونم 

باهاشون مشکل داری؟صد در صد که یه نفر یه چیزی گفته

اونا زیاد راضی نبودن یعنی از اینکه اصلا صحبت نمیکردن باهام 

چجوری بگم مثلاً کوتاه جواب میدن 

اونا زیاد راضی نبودن یعنی از اینکه اصلا صحبت نمیکردن باهام چجوری بگم مثلاً کوتاه جواب میدن

نمیدونم نمی خوام قضاوت کنم شاید یهو یکاری کردی که خودت هم حواست نبوده و اونا بهونا کردن دارن پسرشونو اذیت میکنن