2777
2789
عنوان

پسری که در روز چندبار زنگ میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 42 پست
نه ارتباط رل نیست دو طرف از رل بودن بشدت بدشون میاد گفتن رفیق باشیم

رفیق باشیم یعنی آبنمک باشیم 

دستش باز باشه اگه بعدا با یکی دیگه اوکی شد مجبور نباشه توضیح بده و راحت بره با یکی دیگه و بگه ما فقط دوست بودیم 

اقا ولی بعضیا تلفنی صحبت کردن دوس ندارن مث من 😂

در این صورت فرق داره😂

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا سوال من برعکس پسری که کلا زنگ نزنه چطوره

من اکسم اینطوری بود بعد از چندوقتم میومد میگفتم چرا زنگ نمیزنی الکی خانواده رو بهونه میکرد بعد فهمیدم خیانت میکرد بهم انشالله که مال شما اینطوری نباشه

امام رضام ، غیر تو کدوم رفیق سنگ تموم گذاشت برام؟💫🥲 لطفا درخواست ندین قبول نمیکنم❌
من اکسم اینطوری بود بعد از چندوقتم میومد میگفتم چرا زنگ نمیزنی الکی خانواده رو بهونه میکرد بعد فهمید ...

شوهرمه اینجا نیست رفته کردستان از ۲۹ اسفند تا الان زنگ هم نمیزنه خواستم بدونم عادیه یعنی کار داره ؟

امیدوارم حال دلتون همیشه خوب باشه یه خانواده خوب داشته باشید 

بله، احتمالش خیلی زیاده که پسری که در روز چند بار زنگ می‌زنه و پیگیر حال یه دختر هست، به اون دختر حس داشته باشه. این رفتارها معمولاً نشانه‌های علاقه‌مندی و توجه ویژه هستند. اما برای قطعیت بیشتر، باید به موارد دیگه‌ای هم توجه کرد:

صحبت‌هاشون بیشتر دوستانه است یا جنبه‌های صمیمانه‌تری هم داره؟

اگر همدیگه رو ملاقات می‌کنن، زبان بدن پسر (مثل تماس چشمی، لبخند، نزدیک شدن) چطور هست؟

آیا این پسر با بقیه دخترها هم همین‌طوری رفتار می‌کنه یا فقط با این دختر خاص این‌قدر پیگیره؟

آیا پسر تا حالا به طور مستقیم یا غیرمستقیم به علاقه‌اش اشاره کرده؟

در نهایت، بهترین راه برای فهمیدن این موضوع اینه که دختر و پسر با هم صحبت کنن و احساساتشون رو با همدیگه در میون بذارن…

پسره خیلیم از ازدواج و آینده مشترک با دختره صحبت میکنه

بابا پس مبارکه😂❤️❤️❤️

ببخشید که الان وقتتون میگیرم یکی از من خواستگاری کرد بعد ماجراشو تاپیک اخرم توضیح دادم اگه خواستین بخونین راهنمایی کنید بعد نظرتونو تو تاپیک خودم بگید 

ممنون❤️

شوهرمه اینجا نیست رفته کردستان از ۲۹ اسفند تا الان زنگ هم نمیزنه خواستم بدونم عادیه یعنی کار داره ؟

واقعا ؟ چقدر طولانی 

نمیخام ته دلتون رو خالی کنم ولی بنظرم اصلا طبیعی نیست یعنی حتی پنچ دقیقه هم وقت نداشته زنگ بزنه؟

امام رضام ، غیر تو کدوم رفیق سنگ تموم گذاشت برام؟💫🥲 لطفا درخواست ندین قبول نمیکنم❌
واقعا ؟ چقدر طولانی نمیخام ته دلتون رو خالی کنم ولی بنظرم اصلا طبیعی نیست یعنی حتی پنچ دقیقه هم وقت ...

اخه تازه ازدواج کردیم 

نمیدونم برام مهم نبود ولی یکم حساس شدم 

امیدوارم حال دلتون همیشه خوب باشه یه خانواده خوب داشته باشید 

اخه تازه ازدواج کردیم نمیدونم برام مهم نبود ولی یکم حساس شدم

نکنه اتفاقی براشون افتاده؟ شماهم زنگ نمیزنید؟