2777
2789
عنوان

خیلی سخته سنت رفته باشه بالا خونه پدرت باشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1892 بازدید | 94 پست
من یک بار به مامانم گفتم ازدواج سنتی خوب نیست.. چنان فاجعه ای شد برام..گفت تو پارک پیدا کردن هم خوب ...

دقیقا خانواده ها فکر میکنن سنتی نباشه تو خیابونه!!!

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد💠 من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک

منم وقتی ۱۶ سالم بود میگفت دختر ۲۰ ساله انداره فلان عقل نداره وای چقد گریه کردم.

هنوزم سنمو بیشتر میزنه واسه توهین کردن

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سخت نگیر تو ازدواج

اتفاقا ازدواج چیزیه که بااااید سخت بگیری

تو این سن خونه پدر بمونی شاید سخت باشه

ولی باز کمتر دلت میسوزه میگی پدرمه مادرمه

حداقل منو بزرگ کردن و برام زحمت کشیدن

فک کن 20 سالگی با آدم اشتباه ازدواج میکرد

الان جای اینکه بخاطر یه حرف ناراحت باشه

شوهرش کتکش زده بود یا خیانت کرده بود یا ...

اونم پسر پررو و نفهم مردم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید
ببین کاری میکنی بیفته تو هچل و دردسر

چرا

خب با یکی که معیاراشو داره آشنا بشه

بگه هدفش ازدواجه و به قصد شناخت بیشتر پیش برن

الان دیگه دوره سنتی تموم شده

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید
من یک سال پشت کنکور موندم بعدش رفتم دانشگاه شهر بزرگ ۴ سال درس خوندم بعد اتمام درسم رفتم دوره شرکت ک ...

حسودیم شد بهترین زندگیمو داشتی مثلا شوهر میخاد برات چیکار کنه البته ک شوهر سطح بالا خوبه ولی احساسی نری با ی پلشت ازدواج کنی

چه ربطی به مسئولین داره دیگه قرار نیست تمام برنامه زندگی تک تک ملت رو مسئولین بریزن که

واقعا خیلی ربط داره

با این تورم و گرونیا دیگه کی به ازدواج فکر میکنه

قیمت طلا، خونه، لوازم برقی، مواد غذایی...

بیشتر ببینید
چرا اینقدر سخته ازدواج کردن تو این مملکت ای خدا کاش قانون ازدواج جدیدی میزاشتن تا دیگه هیچ دختری این ...

همینمون کم مونده

میخای تا قانون بذارن اگر رسیدیم ب ۳۰و ازدواج نکرده بودیم بریزنمون تو دریا🤣

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !