2777
2789
عنوان

انقد تو خیابون بهم گفتن خوشتیپ دیگه رد دادم 😑😑❗

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیروز جشن پایان سال کلاس اول پسرم بود مدام هی میگفتن خوشتیپ 😂😂😂😂پسره مسئول اون جایی ک بودیم اومد ...

بنده خدا🥲😂

پرواز آخرت بود... ولی راهت ادامه داره🇮🇷🕊️❤️

خدا نکنه ی چیزی تو مجازی باب بشه ملت رد میدن دیگ شورش رو درمیارند حکایت اون اهنگ بود ک موهاشون رو کوتاه می‌کردند حالا حکایت این کلمه خوشتیب هست 😐😐😐

صبر کنم که چه شود، حل شود،دگر ذوقی ندارم💔

خیلی ضایس بخدا

من حاملم ی دختر دوساله هم دارم با کلی ورم و قیافه داغون ک خب صد در صد بخاطر بارداریمه

بعد رفته بودم بیرون با دخترم بگردم

چند تا بچه دبیرستانی گفتن خوشتیپ منم برگشتم

یهو زدن زیر خنده

اخه این چیه باب کردن

بعدم ک چی مثلا

وقتی یهویی صدا میزنید خب معلومه ادم برمیگرده

چطور؟ توضیح میدی

عزیرم توحوادث هست همین گفتن خوشتیپ ودعواشده یکی فوت کرده

مرادردیست اندردل که گویم زبان سوزد😔وگردم درزنم ترسم که مغزاستخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن 😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔.                     برای عاقبت بخیری بچه هام وپدرومادرم وسلامتیشون وحاجت دلم دوست داشتی صلوات بفرست ممنون دوست خوبم ❤️❤️❤️

بیشتر ببینید
خدا نکنه ی چیزی تو مجازی باب بشه ملت رد میدن دیگ شورش رو درمیارند حکایت اون اهنگ بود ک موهاشون رو کو ...

نمیدونم چرا انقد بی جنبه و اسکل شدن ملت 😑😐

پرواز آخرت بود... ولی راهت ادامه داره🇮🇷🕊️❤️

مرادردیست اندردل که گویم زبان سوزد😔وگردم درزنم ترسم که مغزاستخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن 😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔.                     برای عاقبت بخیری بچه هام وپدرومادرم وسلامتیشون وحاجت دلم دوست داشتی صلوات بفرست ممنون دوست خوبم ❤️❤️❤️

بیشتر ببینید