2777
2789
عنوان

ی سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 29 پست
سلام خواهرم مرا و مجادله در بحث و جدلی که بیهوده است و طرف قبول نمیکنه جایز نیست.وگرنه در بحث حق مال ...

ممنونم. 

ببخشید، فکر کردم خانم هستید. 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
بیشتر ببینید
نه مثلاً فک کن من با مامانم بحثمون شد. بحث. حرفی. من باید کوتاه بیام یا دفاع کنم ؟و چرا؟

ببین اگه مادر میگه مثلا گناه کن مثلا نماز نخون اگه شده یواشکی نماز بخون ولی مادرت ناراحت نکن.

چون اکه تو یک حق داری مادر ۱۰۰ حق دارد نسبت به تو.

پس والدین کلا باید ناراحتشون نکنی .

بازم جزئی تر بگی شاید بتونم راهنماییت کنم 

بحث ازدواجه بحث ارث؟ بحث چیه.؟

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ببین اگه مادر میگه مثلا گناه کن مثلا نماز نخون اگه شده یواشکی نماز بخون ولی مادرت ناراحت نکن.چون اکه ...

بچه ی شخصی را آورده باشه خونه 

و من را مجبور کنه با او درس کار کنم 

آخه مگه من مسعولم ؟؟..

من نباید از دست کاراش عصبی شم؟

مغالطه نکنید؛ منظورم اینه که انسان نباید منتظر بنشینه و هیچ کاری نکنه تا طرف مقابلش حقش رو بده. متوج ...

منم گفتم دفاع برای گرفتن حق مالی جایز است و در راه گرفتن این حق اگر طرف را بکشی خونش هدر و تو بمیری شهید هستی 

دفاع در برابر حق جانی و آبرو واجب است و اگر در این راه بکشیش خونش هدر و تو کشته شوی شهید هستی 

ولی بازم نمیشه بگی حق دادنی نیست 

این حق دادنی نیست  را نگید جایی 

وسلام 

بگو حق گرفتنی است ولی نگو حق دادنی نیست .خیر باید حق را ادا کرد چه حق ناس چه حق الله 

اصلا حق از بین نمی‌رود حتی با توبه 

با توبه فقط گناه پاک می‌شود ولی حق باقیست.

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

بیشتر ببینید
نه دفاع مال و مادی تو عصبی شدن. حتی اگر حق با. من بود کوتاه بیام یانه ؟

کوتاه بیا.

هر گونه خشمی از جانب شیطان است.

اون لحظه پاشو برو یه وضو بگیر شیطان میذاره و میره

بیشتر ببینید
ببین اگه مادر میگه مثلا گناه کن مثلا نماز نخون اگه شده یواشکی نماز بخون ولی مادرت ناراحت نکن.چون اکه ...

الان بحث با پدر و مادر یا یک نفر دیگه؛ در یک موضوع فرضا عقیدتی که مطمئنیم حق با ماست. 

شما فرض کنید درباره یکی از مسائل اعتقادی به مشکل خوردیم. 

من میگم این کار از نظر دینی غلطه و خانواده یا دوستم میگن درسته. 

۱- باید بحث رو ادامه بدیم یا نه؟ 

۲- اگر بدونیم اصرار پدر و مادر یا دوستم بر دانسته خودشون، باعث میشه اعمالشون اشتباه باشه چطور؟ 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
بیشتر ببینید
الان بحث با پدر و مادر یا یک نفر دیگه؛ در یک موضوع فرضا عقیدتی که مطمئنیم حق با ماست. شما فرض کنید د ...

وقتی قبول نمیکنن ادامه ندین .باید سر فرصت بهشون بگی جور دیگه ای روش دیگه ای 

باید مسائل تربیتی بخونی روش های تربیت رو مطالعه کنی و از روش های تربیتی استفاده کنی تا بتونی اونارو تربیت کنی .

بیشتر ببینید
وقتی قبول نمیکنن ادامه ندین .باید سر فرصت بهشون بگی جور دیگه ای روش دیگه ای باید مسائل تربیتی بخونی ...

کتابی میشناسید در این باره؟ 

مخصوصا حیطه معلمی

نوجوانان

بیشتر ببینید
حتی اگر حق با منه؟؟؟؟

اگه یک حق داری اون صد تا حق داره.پس کوتاه اومدن از اون یک حقت خیلی کار سختی نباید باشه.

مثلا میگه نمک بزن ولی میدونی چون ادویه زدی شور میشه خب الکی بگو باشه میزنم ولی یه ذره نمک بزن تا شور هم نشه.

باید مثال واقعی بگی تا بگم چیکار کنی اگه خیلی مهمه وگرنه کوتاه بیا 

بیشتر ببینید
ببخشید از کجا هست که برای شیطان ؟؟؟؟؟بنده عصبی بشم و حق با کنه خب چکار کنم ؟؟؟

حتی حرارت شما وقتی خشمگین میشی از شیطانه 

مثال واقعی بزن تا بگم 

بیشتر ببینید
کتابی میشناسید در این باره؟ مخصوصا حیطه معلمینوجوانان

نه متأسفانه فعلا چیزی خاطرم نیست ولی قطعا کتابای هستن که مفید باشن.

بیشتر ببینید
مثلا چه مثالی وقتی عصبی کسی میشه میخواد همه را خفه کنه

باید خودتو کنترل کنی .وقتی جر بحثی پیش میاد سکوت کن بگو باشه ولی کار خودتو بکن.

نمازات اول وقت بخون 

صبح ها دست راست روی قلب بذار ۷۰ بار یا فتاح بگو 

اولین فرصت هم ازدواج کن خودتو راحت کن این نظر شخص خودم بود 

بیشتر ببینید