2777
2789
عنوان

بنظرتون میشه نوزاد ده روزه رو زمینی برد شهر دیگه ای

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 28 پست

اره میشه . چون کوچیکه مدام خوابه اذیت نمیکنه و اذیت نمیشه. هوام فعلا خنکه خوبه. بزرگتر بشن تو ماشین دردسره .دخترم از ۱۰ماهگی ببعد تو ماشین طاقت نمیاره و نمیمونه اصلا.

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من بودم نمیکردم اینکارو

کاش با هواپیما برگردی

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
همون شهر خودت زایمان میکردی من اینکارو کردم تا از بیمارستان اومدم غذاهم درست میکردم همه کارور میکرد ...

ای کاش نمیومدم

اومدم اینجا دارم دیونه میشم

الان خداروشکر میکنم ک دوران نوجوانی هی از خدا میخواستم خونم شهر دیگه باشه و شده و واقعا راضییم 

چیزی نمیشه گلم ..منم همین حدود دقیقا ده روزش کامل شد راه افتادیم رفتیم شهر دیگه خونه م اونجا بود همین حدود دور بود  ..یه صدقه بنداز قبلش ..من چون مادرم قبول نکرد بیادشهری که ساکنم ،با اتوبوسها رفتم شهرستان ..با اینکه نزدیک زایمانمم بود ،دکترم فوق تخصصم بود😁گفت هر جا دردت گرفت هر شهری بودی پیاده شو ..ولی من قوی تر از این حرفا بودم 💪😁😂فقط مشکل من تو سن ۱۹ سالگی  واقعا سخت بودتنها ببرمش حموم هربار کلی استرس داشتم ،چون کسی باهام نیومد شهرستان بعد ده روزگیش باید خودم حموم میکردم 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
بیشتر ببینید

استارتر تاپیک قبلیت رو خوندم اصلا حرفای مامانت رو گوش نکن هفته های آخر وقت وزن گیری بچه ست تا الان نمیخوردی اشکال نداره الان که اشتهات باز شده یعنی بچه برای وزن گیری شدید نیاز داره به غذایی که میخوری فکر کن نمیشنوی اصلا ، اون که حرف گوش نمی‌ده کار خودشو می‌کنه تو کاری که به نفع بچه ت هست رو انجام بده الان وقت بر خوردن و دست از غذا کشیدن و تحمل گرسنگی اصلا نیست 

در مورد سوالت اینکه بتونی بعد از ده روز بلند بشی بستگی داره به اینکه زایمانت چطور باشه مهم اینه که خودت توانش رو داشته باشی وگرنه بچه چیزیش نمیشه  چون زایمانت هر چی باشه ده روزه بخیه هات نمیفتن بچه هم خیلی زیاد دفع داره تا ماه اول روزی حداقل هشت ده بار باید پوشک عوض شه خودت باید جونشو داشته باشی ماشین هم باید شخصی باشه  اگر امکانش رو داری با هواپیما برو حتما ولی با ماشین من خودم بیست روز بعد زایمان رفتم 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

بیشتر ببینید

من یه استان دیگه سزارین شدم و فرداش که مرخص شدم از بیمارستان حرکت کردیم برگشتیم شهرمون. بچم یک روزش بود. رفتنی پنج ساعت برگشتنی هشت ساعت که درد نداشته باشم آروم اومد شوهرم. بچه و مادرشوهرت عقب بشینن خودت جلو. آروم برین انشالله به سلامتی میرسین. اگه شبرت کم بود حتما شیر خشک بردار و آب ولرم بریز تو فلاسک هر موقع لازم شد درست کنی، بچه اذیت نشه. راهت طولانی هست یکم اذیت میشه بچه. 

ماشالا بهت واقعا خیلی قوی هستی❤

زنده باشی ..هر چیزی شدنیه فقط کافیه به خدا اعتماد داشته باشی ..انشاءالله بسلامتی برای توهم اینروزا بگذره ❤

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
بیشتر ببینید