2777
2789
عنوان

قبل از اینکه بری پیش روانپزشک حواست باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 29 پست

روانشناس مهمترین کمکه. بعضی دکترا میگن قرص فقط ولی این درست نیست

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس چرا بعضی ها میگن از وقتی دارو خوردن زندگیشون عوض شد و تجربه خیلی خوبی دارن

آخه دارو خوردن تا کی؟؟

من دوسه ماه با دارو خوب شدم دوباره همه چی از اول شروع شد دکتره داروهامو بیشتر کرد منم دیگه نخوردم.

الانم حالم خیلی بده ولی دیگه دارو نمیخوام.

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
آخه دارو خوردن تا کی؟؟من دوسه ماه با دارو خوب شدم دوباره همه چی از اول شروع شد دکتره داروهامو بیشتر ...

میدونم منظورم اینه بیشتر واسه تاثیر سریع تر دارو میخورن و در کنارش میتونن با روانشناس هم حرف بزنن

کاربری دست دو نفر🌟

فعلا در موردش صحبت نکردیم چون 402 که تقریبا تازه دارو شروع شده بود پدرم فوت شد و یهو دوباره بهم ریخت ...

من بچم ده سال پیش تازه که به دنیا اومده بود رفت. خیلی نابودن شدم اضطراب و بی قراری گرفتم.رفتم روانپزشک بهم قرص داد یک هفته خوردم دیدم نصف صورتم لمس شد. گذاشتمش کنار گفتم فایده نداره باید خودم یک کاریش کنم. کم کم افتادم تو فاز خواندن الان اطلاعاتم خیلی بالاست. این دوره های اضطراب و نشخوار ذهنی را هم که شرکت کردم تقریبا می تونم بگم پاکسازی شدم. در حدی که یکماه پیش مادر بزرگ همسرم را خودم کارای خاک سپاریش را از صفر تا صد انجام دادم بعدم اومدم خیلی عادی تر از اونی بودم که فکرشو می کردم. شبم راحت خوابیدم. واقعا احساس خودشکوفایی و انسجام می کنم. 

حالام اینجام اگر تونستم به کسی کمک کنم بکنم که اوناهم مثل من حالشون خوب بشه.

لینک دوره های نشخوار و اضطراب تایپک کردم.آفلاینش توش هست. می تونی از خود مدرس که ادمین گروهشه هم کمک بگیری.

اون دیگه ته اضطراب را برات در میاره.

روانشناس مهمترین کمکه. بعضی دکترا میگن قرص فقط ولی این درست نیست

بله روانشناس مثل مربی باشگاه می مونه کمکت می کنه قوی بشی برات وقت میذاره. معمولا علم داروییشم دارند.همشون هم با یکی دوتا روانپزشک کار می کنند. 

پس چرا بعضی ها میگن از وقتی دارو خوردن زندگیشون عوض شد و تجربه خیلی خوبی دارن

دارو هم کار می کنه. ولی تا وقتی می خوری. حالا یا خودت همزمان با مصرف دارو زندگیت را میاری روی پا و ولش دارو را ول می کنی. یا مثل بعضی از داروها تا نخوری چندین برابر بدتر از قبل می شی. مثل داروهای ضد اضطراب.

میدونم منظورم اینه بیشتر واسه تاثیر سریع تر دارو میخورن و در کنارش میتونن با روانشناس هم حرف بزنن

آره دیگه . ولی روان سرعت بر نمی داره. مگر در شرایطی که فشار بالا باشه بخواهی فعلا ردش کنه و مطمئن باشی اوضاع بهتر میشه. البته همه دارو اوکیه بشرطی که به امید نشینی و هیچ کاری نکنی بگی دارو می خورم خوبم.ضمن اینکه دارو روانشناسی خیلی از اثراتش می تونه تلقینی باشه.

مشکلت چیه؟

فکر میکنم مریضم میترسم مریضی بگیرم.بچه م تنها بمونه.

یا فلج بشم خدای نکرده

بعد هی فکر میکنم علائم اضطراب میاد سراغم .بعد میگم ینی میخواد چیکارم بشه

خدا نکنه جایی از بدنم درد بگیره دیگه تا آخرش تصور میکنم

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
فکر میکنم مریضم میترسم مریضی بگیرم.بچه م تنها بمونه.یا فلج بشم خدای نکردهبعد هی فکر میکنم علائم اضطر ...

ببین مغزش همش داره خطر را پیش بینی می کنه که شما را زنده نگهداره. ولی این کار دیگه توی جامعه امروز نیازی نیست. باید بدونی اول داره چطوری اینکار را می کنه. و چطوری به نحوه احسنت تغییرش بدی.

اینارا یک استاد توی چند فایل صوتی گفته. توی تلگرامه. فکر کنم خیای کمک کنه. نشد از خودش تو pv بپرسید چیکار کنید.

rumination_chatter@

ببین مغزش همش داره خطر را پیش بینی می کنه که شما را زنده نگهداره. ولی این کار دیگه توی جامعه امروز ن ...

ممنون میرم گوش بدم

ببین مغزش همش داره خطر را پیش بینی می کنه که شما را زنده نگهداره. ولی این کار دیگه توی جامعه امروز ن ...

من تاپیک شمارو کامل خوندم خواهش میکنم تاپیک که راجب داداشم زدم رو بخونید به راهنمابیتون نیاز دارم