2777
2789
بنظرتون خیلی خشکن؟ و این بده؟

باور کن به این چیزا نیس من شوهرم دی ماهیه به شدت مهربون و شوخه خودمم دی‌ ماهیم اصلا اینجوری نیستم این چیزارو قبول ندارم نمیشه یه ویژگی کلی رو به همه تعمیم داد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پرحرف، حسود، تنبل و بی دست و پا و یا برعکس خیلی پرانرژی ، زیاده خواه و خودخواه ، پررو و دهن لق ....م ...

مهربون خوش قلب و اجتماعی هستم

ولی ب هیچ وجه پرو و دهن لق نیستم.پرحرف ک اصلا.

من دی ماهیم

جذاب زیبا خوشگل و خوش استایل😍😂

اهل مد و تکنولوژی

هم به شدت منطقی و بعد اینکه منطقمونو به کرسی نشوندیم و خیالمون راحت شد به شدت میتونیم احساسی باشیم

بسیار وفادار و مسئولیت پذیر

خلاق و با استعداد

اهل هدف های بلند والا

عاشق درامد و پول ولی ادما رو به چشم پول نمیبینیم

سرزبون دار و یه همصحبت عالی

به هیچ وجه حسود نیستیم

حرف زور قبول نمیکنیم و غرورمون خدشه دار بشه یا بی احترامی محاله ببخشیم

لجباز 

دهن لق نیستیم خیلیم راز داریم

خوش قلب و به شدت صادق

دلسوز و اهل کمک

با حساب و کتاب و آینده نگر

اهل خوش گذرونی و سفر

از آدمای دو رو بدمون میاد و تو کنار گذاشتن ادمایی که بهمون ضربه زدن معطل نمیکنیم

ذوقمون کور شه باید انقد زور بزنن و پیگیر باشن تا دوباره سر ذوق بیایم😂

خلاصه تا وقتی بدی ندیدیم خیلی میتونیم خوب باشیم و بهترین شریکی که میتونی برا پیشرفت تو زندگی داشته باشی

خدایی قدر ابانیارو بدونین چون دیگه تکرار نمیشن

هر وقت آبان ماهی ها قدر دی ماهی رو دونستن ما هم میدونیم😂

بیا !.. ولی بی صدابنشین و نگاهم کن که چطور با تو قدم می زنم!چطور دستت را گرفته ام ببین چگونه با تو به دنیا فخر می فروشم! بیدارم نکن بگذار زندگی کنم با تو!

الکی خودتون به ابانیا نچسبونین ابانیا تکن 😂

فقط یه آبانی میتونه از خودش تعریف کنه به قول اون کامنت😂 در ضمن دی نیازی نداره به این کارا چون ذاتا دی ماهیا تو همه چی تکن و برتر از بقیه ماها 😂 حالا هی زور بزن تا بهمون برسی

هر وقت آبان ماهی ها قدر دی ماهی رو دونستن ما هم میدونیم😂

دیگه مخصوصا پسر ابانی که متولد 7 ابان باشه بزرگداشت کوروش کبیر اصالتا هم پاسارگادی باشه دیگه اپشن از این بالاتر 

ما را از مرگ میترسانند انگار که ما زنده ایم.... 

فقط یه آبانی میتونه از خودش تعریف کنه به قول اون کامنت😂 در ضمن دی نیازی نداره به این کارا چون ذاتا ...

بله پرچم شما دی ماهی هام بالا هست البته میله پرچم مال ابانیا هست

ما را از مرگ میترسانند انگار که ما زنده ایم....