2777
2789
شما از کجا میدونید به دخترشون چیزی ندادند؟اگر دختر خانه داشته باشه که همون اول نمیاد با جهیزیه کامل ...

در اختیار خودش و به نام خودش باشه چه اشکالی داره

در عوض منت خانواده ی شوهر سرش نباشه

بگن  خرجت  را ما میدیم  مطیع ما باش و  هر چی شوهرت میگه بگو چشم

شما از کجا میدونید به دخترشون چیزی ندادند؟اگر دختر خانه داشته باشه که همون اول نمیاد با جهیزیه کامل ...

خدا شاهده من فقط طلاهامو بفروشم باهاش خونه میخرم. نمیدونم یه عده فازشون چیه میان میپرن به کاربر ها

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

👌🏻👌🏻👌🏻 ان شاءالله خوشبخت شی عزیزم.دورهمی فرهنگی یعنی چی؟ شب شعر و اینا منظورته؟

مرسی عزیزم

من اصفهان هستم، معمولا برنامه های اصفهانگردی شرکت میکنم، گروه های دوچرخه سواری عضوم، و گروهی هست که هر دوهفته یکبار، ترانه های قدیم را بازخوانی میکنند 

خب کدوم پسری الان هم خونه داره هم ماشین هم خانواده خوب هم فرهنگ بالاهم خوش اخلاقهم پولدارهم سالم و و ...

خوشگل خوشتیب ورزشکار ایناش مهم نیست بعدا میشه تغییرش داد 

چرا بابا هست هنوز خیلی 

آخه واقعا من خودم نمیتونم خیلی چیزارو تحمل کنم یکیش همین نبودنه پوله

در اختیار خودش و به نام خودش باشه چه اشکالی دارهدر عوض منت خانواده ی شوهر سرش نباشهبگن خرجت را ما ...

از کجا میدونی ندارم؟ در ضمن مرد وظیفشه خونه تهیه کنه و هیچ منتی نداره سر کسی بذاره اگه قرار باشه خونه رو من بدم رسما رفتم یه نر خریدم درسته؟ 

در اختیار خودش و به نام خودش باشه چه اشکالی دارهدر عوض منت خانواده ی شوهر سرش نباشهبگن خرجت را ما ...

از کجا میدونی ندارم؟ در ضمن مرد وظیفشه خونه تهیه کنه و هیچ منتی نداره سر کسی بذاره اگه قرار باشه خونه رو من بدم رسما رفتم یه نر خریدم درسته؟ 

اولا هنوز هیچ تقسیم ارثی انجام ندادیم که کفگیر به ته دیگ بخوره و داداش هام خودشون با زحمت خریدن. دوم ...

اینجا کلا همینطوره تا نگی به یک لقمه نون خشک راضیم راضی نمیشن حالا انگار از پسرای اونا توقع کردی که بهشون برمیخوره هرکسی یک سبک زندگی داره.

من شوهرم زمین داشت میخواست بسازه کارمند ی واحد ۷۰ متری تو پارکینگ ساخت که مستقر بشیم ۲ طبقه هم قرار بسازه که با این اوضاع گرونی و کارمندی فعلا فقط اسکلت ساختمان تو سه سال تونست بزنه ذره ذره زندگی جمع کردن خیلی سخت و اذیت کننده هست خدا باعث و با نی این گرونی ها و ...‌ لعنت کنه

خدا شاهده من فقط طلاهامو بفروشم باهاش خونه میخرم. نمیدونم یه عده فازشون چیه میان میپرن به کاربر ها

میدونم عزیزم چی میگین، من هم تقریبا شرایطم مثل شماس

انگار فقط اسم ی آقا بالا سر باشه کافیه..

ولی خب خانواده ها چیری صلاح میدونند که نظرشون اینه

اگه خودت و خانوادت پولداری اره 

بالاخره کبوتر با کبوتر... 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
بیشتر ببینید
میدونم عزیزم چی میگین، من هم تقریبا شرایطم مثل شماسانگار فقط اسم ی آقا بالا سر باشه کافیه..ولی خب خا ...

من خودم یه خواستگار دارم شرایطش عالی هست و جدی بهش فکر میکنم حالا چند روز پیش یکی از آشناها ازم خواستگاری کرد خونه نداره مامانم اینطوری جوابشو داد

خوشگل خوشتیب ورزشکار ایناش مهم نیست بعدا میشه تغییرش داد چرا بابا هست هنوز خیلی آخه واقعا من خودم نم ...

جدی هست؟

من یه دونه داشتم پولدار بود شدید

اونم وقتی ۱۹ سالم بود 

همه چی داشت ، ولی چون خانواده خوبی نبودن نخواستم

دیگه همچین موردی نیومد 

من باز دلم میخواد فقط خونه داشته باشه ولی همونم پیدا نمیشه 

الان فقط میگم یکی باشه آدم باشه 😂😂😂