2777
2789
خانواده من از اونان سخت میگیرن

بستگی به اوضاع مالی پدرت داده اگه خیلی لارجید حق با مادرته اگه نه خودتون هم‌ از مردم‌عادی هستید مادرت زور میگه

ب همان داغ بسوزی ک مرا سوزاندی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به سن پسر داره 

یه پسر 24،25 ساله اگه باباش وضعش خوب باشه میتونه داشته باشه و الا نه 

ولی یه نفر پسر 40 سالش میره خواستگاری هیچی نداره دیگه این خوب نیس 

آنها که عکس ها را نبوسیدند هنوز دلتنگ نشده اند 

این شرایط فقط تو روستاها و شهرای کوچیک جوابه ،تو شهرای بزرگ مخصوصا تهران اکثرا مستاجرن

تهران واقعا هزینه ها بالاست قبول دارم. ولی اینجا که من هستم کلانشهر هست و در حد یه واحد نقلی میخرن معمولا

دقیقااا... وقتی شاغل نیستی و توخونه ای؛موقعیت ازدواج بعد ۳۰ خیلیکم مبشه. اما اگه شاغل باشی و تواجتما ...

اره همینجوره واقعا

من خیلی اهل سفر و دورهمی های فرهنگی هستم

شاغل هم هستم..

همیشه بعد از سفر و یا  دورهمی ها، ۲ الی ۳ کیس ازدواجی که خودشون یا خانواده هاشون پیشنهاد بدهند، جلو اومدند

اره واقعا همینو بگو. اینجا میگن مگه دختر شاه پریون که با پسر خونه دار ازدواج کنی؟

خانوادت نگفتن ک ب پسری میدیم ک پنت هاوس داشته باشه برج تو فلان شهر ک بشه دختر شاه پریون

یه خونه و ماشین برای اول زندگی خواسته انچنانی نیس

اینا یا همین تفکرات ازدواج میکنن ک میوفتن تو منجلاب زندگی

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

راست میگه الان توی این شرایط یه کارگر میتونه خونه بخره؟ نه همه باید دو تا کار داشته باشن بتونن بالای خط فقر باشن خرجشون در بیاد حالا مستاجر باشی اونم با این قیمتای وحشتناک رهن و اجاره دیگه مردی...کسی که 10 میلیون حقوق میگیره 7 میلیون میده کرایه فکر میکنی رنگ گوشتو میبینه؟نه

اره همینجوره واقعامن خیلی اهل سفر و دورهمی های فرهنگی هستمشاغل هم هستم..همیشه بعد از سفر و یا دورهم ...

👌🏻👌🏻👌🏻 ان شاءالله خوشبخت شی عزیزم.

دورهمی فرهنگی یعنی چی؟ شب شعر و اینا منظورته؟

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
بیشتر ببینید

مادرت از نظر من درست میگه.

برای خودم و بچه هام وقتی شرایط زندگی مالی خودمون خوبه

دلیلی نمیبینم با ادمی وصلت کنیم ک نتونه سرپناه تهیه کنه.

حالا نمیگم حتما بخره ولی بتونه یم خونه خوب اجاره کنه.

توی کف اون دخترایی هستم ک جای اتاق خونه پدرشون

میرن اتاق خونه مادرشوهر

چرا واقعا؟

💕

من خودم با کسی که خونه نداره ازدواج نمیکنم خودش نداره باباش باید بهش بده داداشم خونه داره شوهرخواهرمم همینطور منم باید مثل اونا باشم ولی خیلیا هستن واسشون مهم نیست الان دوستم تو مرحله ی آشناییه با خواستگارش واسش مهم نیست همبنکه توان اجاره داشته باشه واسش کافیه.

بستگی به اوضاع مالی پدرت داده اگه خیلی لارجید حق با مادرته اگه نه خودتون هم‌ از مردم‌عادی هستید مادر ...

مادر خودش سختی کشیده قراره ی دخترش هم سختی بده؟؟چ حرفا میزنید اختیار دختر خودشم نداره یعنی تاسف واقا

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی