یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
بعد که تموم شد سفره رو جمع کردیم کاسه های فرنی که اضافه اومده بود زنداییم با انگشتش خالی میکرد تو ظرف بعد انگشتشو لیس میزد با همون انگشت دوباره میمالید به کاسه خالی میکرد تو ظرف
زن بابای شوهرم اومده بود قهر خونه ما بعدزنگ میزدن میگفتن برگرد خونه چرا رفتی قهر؛میگفت من قهر نرفتم فلانی (من) نمیزاره بیام درو روم قفل کرده میگه نرو بمون پیشمون!!!!درصورتی ک رو اعصابم بود من از خدام بود بره
وایبییی یعنیییی چی بهش میخندیددد باید میگفتید پول فرش یا شستشوشو بده
دلم نگرفت بشورم که سانت به سانت جیش بود.اصلا ادمای نجسی بودن دوروز خونمون بود گفتم بروحموم گفت ما فقط بعد رابطه زناشویی میریم حموم قبلش نمیریم گفتم خوب بو میدی کثیفی قبلشم باید رفت میگفت نه ما همینم دیگه راهشون ندادم خونمون
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️