2777
2789
منم بدم میاد حالا ببین یه چیزی بگم من تازه عقد کرده بودم با مادرم اینا رفتیم شهر شوهرم اینا برام چاد ...

چقد چندش بوده. چه خاطرات سمی داری😂😂😂😂

بنده خدا شوهرت، چقد خجالت کشیده با این فامیلاش 

خیلی بدم میاد میان این مسائلو تو جمع میگن

منم اصلا واقعاااا زشته واقعااااا حالا فک‌کن دفعه اولم هست دیدی طرفو

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقد چندش بوده. چه خاطرات سمی داری😂😂😂😂بنده خدا شوهرت، چقد خجالت کشیده با این فامیلاش

نه خجالت نکشید میگه این چیزا تو‌روستای ما طبیعیه مثلا دارن باهات احساس راحتی میکنن😂😂😂😂گفتم گوه تو این حس راحتیتون اخه اه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️

دقیقااااا بعد با خودم میگم این چرا واقعا انقد باید احساس صمیمیت کنه

نمیدونم والا

یه مهمون دیگه هم بگم 

خالم اومده بود خونم، از طرفی مادرشوهرمم میشه. 

از راه دور اومده بود گف زنگ بزن دایی هم بیاد چن وقته ندیدمش، زنگ زدم که اون بیاد، یهو تمام خاله هام و دایی هام اومدن واسه شام. یکی از خاله هام برادرشوهرش رو هم اورده بود. با یه سرعتی ماکارونی گذاشتم واسه شام.