2777
2789

۱۰۰ درصد مطمئن که نیست قطعا.. ولی خوبه اگه جوانب احتیاط رو رعایت کنی حواست با پلاک و مدل ماشین باشه ..جایی جز مبدأ سوار نشی .. مثلا یارو بگه من کوچه بغلی ام تو هم بگی باشه اومدم نمیشه ‌‌‌‌‌.. سفر امن داره میتونی اطلاعات ماشین رو برا یکی بفرستی خیالت راحت باشه .. سپر امنیت داره اگه چیزی از راننده دیدی میتونی به اسنپ اطلاع بدی.. من خیلی سوار شدم دفعه اول خیلی می‌ترسیدم ولی الان زندگیم اسنپه دیگه 😂

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                            با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمی‌ذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانم بگیر

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بیشتر ببینید
یعنی چی عزیزم

یعنی مشخصات راننده و سفرت فرستاده میشه برای اونی که فرستادی

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید
طرف مقابل میزنه

پس حتما یچیزی برا دفاع از خود همراهت باشه دیگه 

ما یك شانس برای زندگی کردن داشتیم و شدیم یك (زن) در خاورمیانه! سعادتمندانه نبود، اما جسورانه بود…