2777
2789

من از چهار سالگیم همه چی رو بخاطر دارم ولی یادم نمیاد مامانم منو بوسیده باشه یادم نمیاد حتی یبار بهم گفته باشه دخترم یادم نمیاد یبار منو ناز کرده باشه یا بغلم کرده باشه تا همین سن الآنم هنوز که هنوزه پسرم پسرم می‌کنه جلو چشم منی که تو عمرم ی رفتار خوب ازشون ندیدم ب برادر کوچکترم محبت می‌کردن ولی خواهرمم یادم نمیاد بهش محبتی شده باشه 

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی دوتا پسرام صلوات بفرستید💖💖💖

پدرم هیچوقت با لحن خوب باهام حرف نزد همش چشمم ب دهنش بود بهم محبت کنه ولی همیشه داد میزد یبار رفتم پیشش بشینم سرم داد زد گفت کنارم نشین 

تو جمع کتکم میزد حتی تو سن ۱۶سالگی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تو خودت مادری الان برای بچه هات جبران کن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فقط کینه و دعوا و داد زدن از بابام یادمه 

از خواهرمم فقط یادمه بهم حسادت میکرد میگف کاش دنیا نمیومدی ولی خب حداقل شبا پیش هم میخوابیدیم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تو خودت مادری الان برای بچه هات جبران کن

این دو تا قضیه جداست 

الان که باهاشون قطع رابطم میگن برگرد بابا چجوری برگردم چجوری دلم صاف شه چیو بخاطر بیارم هرروز جلو مدرسه کتک خوردن بخاطر پول جیبی؟هیچ دلیلی نمی‌بینم دوسشون داشته باشم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهلی؟

اره بابا از ۱۸ سالگی ازدواج کردم بابام من ۱۰ ساله بودم فوت کردم از ۱۶ سالگی مامانم فقط میگفت شوهر کن دیگه چی میخوای باباتم که مرد زودباش برو من هم ازدواج کردم هم درس خوندم برای فرار از اون خونه ازردواج کردم از چاله دراومدم افتادم تو چاه

پرستاری یعنی،عشق،صبر،تحمل و بیخوابیهای شبانه

مامانم داره تاوانش رو پس میده یه داداش دیوونه تو خونه دارم که دائم داره مامانم رو میزنه من بازم راضی نیستم دلم برای مامانم میسوزه اون داداش بیشرفم ما رو هم تو خونه راه نمیده تا وارد خونه میشیم فحشمون میده ولی بازم من خیلی وقتا میرم مامانم رو میارم خونه خودم که تو اون محیط نباشه

پرستاری یعنی،عشق،صبر،تحمل و بیخوابیهای شبانه
اره بابا از ۱۸ سالگی ازدواج کردم بابام من ۱۰ ساله بودم فوت کردم از ۱۶ سالگی مامانم فقط میگفت شوهر کن ...

دقیقا منم

1
5
10
15
20
25
30
35
40