2777
2789
عنوان

گوشی s24 ultra بگیرم یا s25 ultra

| مشاهده متن کامل بحث + 2198 بازدید | 199 پست

وزن ۲۵ کمتره و خوش دست تره، ولی خود من گوشه تیز مثل ۲۴ رو بیشتر از گوشه گرد مثل ۲۵ دوست دارم

باتری و عملکرد ۲۵ تاحدی بهتره از ۲۴، ولی طبق چیزی که شنیدم، برای کاربر معمولی قابل لمس نیست این تفاوت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلی چهارگوشه تو کیفم جا نمیشه اصلان ی وضعی 😂😂😂😂😂😂😂خب من قبلان هم داشتم آیفون کارکردن باه ...

قلم داره خودش یا جدا باید بگیری

شد شد..نشد،صدای موزیک رو بلندتر میکنم. 

من تجربه استفاده از ایفون ندارمهمسرمم مخالفه کلا بخاطر خفت گیری و اینا میگه ایفون تابلوئه ....خلاصه ...

منم شوهرم دوست نداره میگه پول پای آیفون نمیدم آشغاله 😑😑😑😑

متاهل و متعهد 🥲💍ی قنادموفق🤌

والا قیمت نکردمولی نهایتا ۲۰ ۳۰ تومنه فکر میکنم

خب راستش من باشم 25 بالاخره دو سه سال جدیدتر اومده 

من حدود یک سال و نیم  قبل خریدمش ولی گمونم ژانویه اومده بودش 

بعد هم شک ندارم چیزای جدیدی داره اپشن های بهتر 

حالا البته اس 24 این چند وقته ی اپدیت جدید داد کلا گوشیم زیر و رو شد نگو اووف اصلا خیلی کیف کردم باهاش خیلی ریز به ریز تازه من این مدت کار داشتم و باهاش ور نرفتم هشتاد درصد استفاده از اپدیت جدیدو هنوز استفاده نکردم

چقدر گرونتره؟چون واسه من ک اس بیست و چهار اولترای 512 هستش حدود صد و ده تومنه حالا 512 اس 25 چند؟

عزیزم گوشی شما چقدر شارژ نگه میداره؟ موقع عکاسی خیلی زود شارژش کم نمیشه؟

من حس میکنم شارژش خیلی دوام نداره به خصوص موقع عکاسی یا وقتی نتم روشنه، نمیدونم فقط گوشی منه یا همه 24 ها اینن