2777
2789
عنوان

وای بچه ها دوراهی بدیه رفتن و موندن

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 24 پست
من شرایط زندگی شما رو در حال حاضر نمیدونم که بتونم بهتون بگم مهاجرت برای شما بهتره یا کشور خودتون مو ...

به هر قیمتی که نه، برای تحصیل و زندگی

خب اخه اینجا دانشگاه رو تموم میکنی نه کاری نه چیزی

نهایت سرکار هم بری فقط خرج روزمره میکنی

تو حتی با پول ایران یه سفر خارج نمیتونی بری

الان تور اروپا نفری 300 میلیونه

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

به هر قیمتی که نه، برای تحصیل و زندگیخب اخه اینجا دانشگاه رو تموم میکنی نه کاری نه چیزینهایت سرکار ه ...

من خودم اگر یک پدر پولدار داشتم که میدونستم به لحاظ مالی من رو حمایت میکنه و بعد از فارغ التحصیلی از دانشگاه دستم رو به جایی بند میکنه، هیچوقت به مهاجرت فکر نمیکردم.

بی آب و تاب و توان،

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موفق باشی گل🎀فقط راه راضی کردن مامان باباتو که خانوادگی برید رو بگو😂تا کِی میری؟

والا دیدن داره جنگ میشه گفتن اوکی بریم🤣🤣🤣

البته خب من بابام روسیه زندگی کرده بود قبلا سرکار رفته بود. واقعا متوجه این تفاوته بود. همیشه هم پشیمون بود از برگشت

ما فعلا خونه و زمین رو گذاشتیم برای فروش 

دیگه هروقت فروش بره اقدام میکنیم 

کارای قبلش مثل ایلتس و اینارو داریم ما

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

والا دیدن داره جنگ میشه گفتن اوکی بریم🤣🤣🤣البته خب من بابام روسیه زندگی کرده بود قبلا سرکار رفته ب ...

موفق باشییید🎀✨

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱سوالی در مورد اسکیت و زبان انگلیسی دارید در خدمتم🥰😘 از جنس شیشه و مردم آزار و خیلی خیلی با جنبه هستم✨😅سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست..                                                                      هیچ مدرسه ای بالاتر از تجربه نیست ولی افسوس که شهریه آن به گرانی یک عمر است.

بیشتر ببینید
من خودم اگر یک پدر پولدار داشتم که میدونستم به لحاظ مالی من رو حمایت میکنه و بعد از فارغ التحصیلی از ...

ببین عزیزم کلا وقتی شرایط یه کشور بد باشه برای همه بد میشه. یعنی شما بهترین مغازه رو بزنی، مردم پول ندارن خرید کنن. 

بهترین کافه رو بزنی، روز به روز تعداد افرادی که میان داره کمتر میشه یا قدرت خریدشون کم میشه نهایت همه یه چایی بگیرن. تازه همه ی ایناهم مال وقتیه که شما پول زیاد داشته باشی که ورشکست شدی دلت نسوزه. شرایط برای همه بد شده. وگرنه اگر بحث کار راه انداختنه که خیلیا میتونن ولی چه فایده وقتی مردم نمیتونن حمایت کنن. الان بجز روزای عید که اکثرا هم همینجوری برای تفریح میرن توی پاساژ ها، بقیه روزا واقعا خلوته اونم شهرای بزرگ

ببین عزیزم کلا وقتی شرایط یه کشور بد باشه برای همه بد میشه. یعنی شما بهترین مغازه رو بزنی، مردم پول ...

چی بگم 

ولی آخه آدم هایی هم هستند که این وضع بد مملکت و این تورم و گرونی براشون ضرری به همراه نداشته.

شما از وضعیت بد مملکت و کم شدن توان خرید مردم میگید ولی چند نفر از همین اطرافیان شما حاضر هستن کلی از درآمد شون رو بدن تا آخرین مدل گوشی آیفون دست بگیرن؟

بی آب و تاب و توان،

چی بگم ولی آخه آدم هایی هم هستند که این وضع بد مملکت و این تورم و گرونی براشون ضرری به همراه نداشته. ...

اون ایفون ها همشون اصل نیستن من میدونم

خیلیا فیکشو میخرن قیمتش اندازه گوشی معمولیه تازه کمتر. 

منم خواستم بخرم پشیمون شدم گفتم برای خودم زندگی کنم بهتره تا برای چشم مردم. ولی اکثرا تقلبی هستن

ولی همونم اگر اصل باشه طرف کل سرمایش همونه، فکر میکنی بجز یه گوشی دیگه چی داره؟ و ما باید درصدی نگاه کنیم به این قضیه. از هر صدنفر چند نفر ایفون اصل دارن؟  شاید یک نفر

اگر نود درصد مردم بدبختن، قطعا ده درصد هم پولدار پیدا میشه. ولی چه فایده این درصد