2777
2789
عنوان

شوهرم شبا خرپف میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 31 پست
جدا میخابم عذاب وجدان میگیرم ولی تنها راهی که دارم همیشه همینه که بتونم بخوابم بخاطر کارم وگرنه اصلا ...

دیگه چاره ای نیس چون خودش هم باید بره دکتر که نمیره پس عذاب وجدان نداشته باش

منم همینم باید سکوت مطلق باشه تا بخوابم خیلی بدخوابم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دیگه چاره ای نیس چون خودش هم باید بره دکتر که نمیره پس عذاب وجدان نداشته باشمنم همینم باید سکوت مطلق ...

بهش نگفتم تاحالا ک بریم دکتر 

چه دکتری باید ببرمش؟

نمیفهمم چرا نمیشه جاتو عوض کنی 

والا روانشناسای کل دنیا میگن زمان خواب باید ارامش داشته باشی و حتی خیلی از علمای روانشناس محل خوابشون جداس 

از خودتوم مسخره بازی درمیارید

اذیتی ی متکا پتو بیار تو پذیرایی بخواب

من و شوهرم ۷ ساله جدا می خوابیم به خاطر خروپوف منم یه کوچولو صدا بیاد بیدار میشم حالا رژیم گرفته وزن ...

رابطتون خوبه؟

من شوهرم خیلی خوبه تا حالا باهم مشکلی نداشتیم  میترسم رابطمون لطمه ببینه🥲

نمیفهمم چرا نمیشه جاتو عوض کنی والا روانشناسای کل دنیا میگن زمان خواب باید ارامش داشته باشی و حتی خی ...

چرا انقدر خشن حالا😅

باشه عزیزم تا درمان بشه جامو عوض میکنم ولی بخاطر علاقه ای که بهش دارم میگم سخته برام عوض کردن جام چون خودم دلم میخواد پیشش بمونم ولی نمیتونم🥲

گوشی بذار

پنبه بذار

بالشتشو امتحان کن کم و زیاد کن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بیشتر ببینید
بخدا نمیشه الان که هشت صبحه باورت نمیشه تا الان بخاطر این قضیه بیدارم دارم از بیخوابی میمیرم ولی نمی ...

عزیزم برو خدارو شکر کن باز شوهرت بنده خدا میگه بیدارم کن من ک میام خراب شده مادر شوهرم میخوابم دیگ تا حد جنون از دست خروپفش میرم بخدا انقد هنسفری ‌کردم تو گوشم اهنگ کوبیده تو مغزم احساس میکنم مغزم تکون خورده میام بیداریم کنم میگه ننننن منو بیدار نکن بد خواب میشم گفتم چی میگی من آدم نیستم من ی بچه معلول دارم صبح تا شب باید با اون سر گله بزنم شبم میام خبر مرگم بخوابم صدای خرناز تو کلافم میکنه تورو تکون ندم تورو بیدار نکنم ک تو بد خواب نشی بد روزا خودم مثل جنازه بیفتم بچه ی مریضم گشنگی بکشه ..یا جای خودتتو سوا بنداز یا جای مارو بخدا ی زن بی درکی ک نگو صدای تلویزیون میبره رو ۹۸ ساختمون تکون میخوره تا همین الان چشام پر خون شده از بیخوابی  عزیزم یا بیدارش کن یا جاتو ع ض کن عذاب وجدان نداره ک دورت بگردم مجبوری خب خودتتو مریض کنی خوبه