2777
2789
عنوان

ی شوهرم ندارم سرشو بکنه لا موهام بو کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 38 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حداقل ما هم تپه نریده نذاریم 🤣

ایشالله نصیبت شه مجردی هم یکم سخته

ما که اولای زندگیمون خیلی قشنگ بود مخصوصا دوران نامزدی 

خیلی عاشق بودیم دنیا یکجور دیگه بود 

هر روز صبح هیجان و شوق هر روز صبح با فکرش بیدار میشی خیلی خوب بود

ولی گذشت و گذشت دیگه عادی شد 

همینکه اون موقع اینقدر گرم بودیم الان اینقدر دور شدیم بدتر ادم رو میسوزونه

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید
الاهی مردا چشونه

نمیدونم فقط میدونم مرد باید زن و دوست داشته باشه با مردی ازدواج کنی که عاشقت نبوده پیر میشی مرد عاشق از اول جوونت میکنه

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
مردا جن زدشون خدا درستشون کنه ما چیکاره ایم

این تاپیکم رو بخون  منکه دیگه از چشمش افتادم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/15883472/بیست-دقیقه-اس-تو-دستشویی-بودم-بیاید-

عکس

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید

خودت نمی خوای، دوروبرت پر شوهره، از هر کدام ی ایراد می گیرید، یکی قیافه، یکی تیپ و هیکل، یکی سواد، اون یکی شغل و درآمد و خونه وماشین و طلا،  آخری مهریه و خانواده اش و خلاصه حضرت یوسف هم الآن بیاد خواستگاری دخترای ایرانی بهش میگن برادرهای شرور و قالتاقی داری و... 

خودت نمی خوای، دوروبرت پر شوهره، از هر کدام ی ایراد می گیرید، یکی قیافه، یکی تیپ و هیکل، یکی سواد، ا ...

ولی واقعا باید حضرت یوسف رو رد کنیم خب واقعا خانواده مهمه🤣🤣🤣🤣

بعدم زیباست همه چشمشون دنبالشه

بیشتر ببینید