2777
2789
عنوان

پاهای ابجیم رو حنایه جوری کرده این موقع صبح😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1503 بازدید | 73 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای دفع سودا و سم از بدن؟من تا الان ۸ بار اینکارو کردم ولی چنین مشکلی برام پیش نیومد و خیلی برام ...

نه قبلا هم حنازدخ ولی انقد پرآب نبود و نداشتن تاصب بمونه

هرجا گفتم موفق باشی بایه خدافظی خوشحالم کن

همون کف پاش هم چروک شده😭😭 آب زیاد داشته حنااب ها رفته تو پاش تکه بهونه گیری کنه خواب بود بیداررشد ...

وای چه اشتباهی کردید 

آب نباید زیاد باشه 

قبلش باید با آب داغ خیس می‌دادید یه چند ساعتی 

یه طوری که حنا شل نباشه و طوری که سفت نشه ..یه چی بین این دو تا 

عزیزززم الان داره اذیت میشه 

کرمی دارید بزنید تا سوزشش تموم شه 

حساسیت داشته ببرید آمپول بزنه

آهای آیندگان، شما که از دل طوفانی بیرون می‌جهید که ما را بلعیده است، وقتی از ضعف‌های ما حرف می‌زنید یادتان باشد که از زمانه‌ی سخت ما هم چیزی بگویید✨هرگز با یک احمق بحث نکنید تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند! مخصوصا اینایی که میان ریپ میزنند توهین میکنند دنبال دعوا و عقده گشایی هستن اصلا اپیلاسیون میشه آدم از شر اینا🤣

بیشتر ببینید
جلو بچه رفتار عجیب و ترسناک نشون ندید می‌ترسه.‌خونسرد باشید و به اورژانس زنگ‌بزن‌و‌بپرس چکار باید کر ...

نه بابا بچه گرفت خوابید باهمین پاهاش آروم شد😭

وای چه اشتباهی کردید آب نباید زیاد باشه قبلش باید با آب داغ خیس می‌دادید یه چند ساعتی یه طوری که حنا ...

کرم پاشو میسوزونه اخههه😭😭😭😭

میشه عکس پاهاشو ببینین

ببین این شکلی شدن پاش طبیعیه. الان‌ شما پاتو پلاستیک بکشی بخاطر عرق کردن هم‌رطوبت میگیره و  بقول ما پیروک میشه بعد یک ساعت.‌مساله سوختن پاشه‌ک‌میگی‌میسوزه. قیافه اش بعد چند دقیقه درست میشه