2777
2789

و دفع نمیکنه میگه پشتم میسوزه بردیمش نصف شب دکتر گفت دکتر اطفال نیست آزمایش خون گرفتن و سونو هم گفت صبح بریم و دکتر هم بعدش بریم تا بفهمیم چی هست ولی فقط شیافت برا تب داد ولی هنوز بچه یه ساعت که بگذره از شیافت دوباره داغ میشه چیکار کنیم 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
عزیزم حتمن ویروسی چیزی گرفته

عزیزم فکرکنم ویروس گرفته سری قبل دکتر خودش بردم آمپول چندتا با سرم داد خوب شد لامصب جمعه س دکترش شنبه شب میاد ۶عصر میترسم سرش این بیمارستان قدس قزوین اصلا کاراشون خوب نیست

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم فکرکنم ویروس گرفته سری قبل دکتر خودش بردم آمپول چندتا با سرم داد خوب شد لامصب جمعه س دکترش شنب ...

گلم اگه شربت رانیتیدین داری یا شربت مترونیدازول هر ۸ ساعت  بهش بده 

پروبیوتیکم الان براش خیلی خوبه قرص فمی لاکت ازینا که داخل یخچال نگه میدارن

اسی جان الان مامانا چه کنن بلند شو بچه رو ببر دکتر تمام

خوب بردم گفت تا ساعت ۹پژشک اطفال نداریم 

گلم اگه شربت رانیتیدین داری یا شربت مترونیدازول هر ۸ ساعت بهش بده پروبیوتیکم الان براش خیلی خوبه قر ...

ممنون عزیزم 

اسی جان الان مامانا چه کنن بلند شو بچه رو ببر دکتر تمام

گفت پزشک اطفال تا ۹نیست منم فقط میتونم تب رو کنترل کنم