2777
2789
عنوان

خانوما توروخدا بیاین کمک خونمون جنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 69 پست
من متوجهم ولی خب تو فامیل تمام دخترا ازدواج کردن و بابام نگرانمهو بابام با من مطرح نکرده چجوری بگم ا ...

الان به خاطر تورم سن ازدواج بالا رفته خیلی از دخترای بزرگتر از تو هستند که مجردن

اگه ازدواج غلط یا ازدواج با مردی کنی که نمیخوایش و بدبخت شی و طلاق بگیری خوبه؟ قطعا پدرت هم بدبختی و طلاق تو رو نمیخواد به پسر عمت جواب رد بده پدرت ناراحت نمیشه

کاربری دست دو نفره

بزرگمخودمم دنبال ازدواجم ولی این نهبه نظر خودم همون اول چندسال قبل مطرح نشده الانم نباید میشد طایفه ...

اگه مطمئني بزرگي

گور باباي طايفه كردن

اگه تو اذيت بشي طايفه چه ،،،،، ميخورن ؟

صبح خودت زنگ بزن عمت و بگو چرا اون رفته ؟

و چرا همون اول نيومدين سراغ من ؟

اگه قراره با ترس و خجالت بگي زنگ نزني سنگين تري

چون مثلا قراره عروس و محرم اون خونواده بشي و جايگاهت با الان خيلي متفاوته

چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم  ——  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من متوجهم ولی خب تو فامیل تمام دخترا ازدواج کردن و بابام نگرانمهو بابام با من مطرح نکرده چجوری بگم ا ...

اینکه بخوبی تموم شه یا نه مربوط به شما نیست

بزرگترا خودشون باید حل و فصل کنن

قرار نیست بعد هر خاستگاری قهر و اختلاف پیش بیاد که

والا مثل موقعیت شما تو فامیل داشتیم.دو مورد قبول کردن و ازدواج کردن یه مورد نه گفته بود.

نظر منم نظر مامانته.من بودم اصلا اصلا قبول نمیکردم.

اگر روت نمیشه حرفاتو تو کاغذ ب بابات بنویس.بابات طفلی ب خیال خودش خوشبختیتو میخواد‌(حالا بچه خواهرشه و وضع مالیشم خوبه).اما باید ارزش احترام تو هم درنظر بگیره.کلا برای بحثای بچه دار شدن ازدواج فامیلی نکنی بهتره.

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

به نظرم اگر جوابت منفیه

با مادرت صحبت کن و بگو من جوابم منفیه ولی اگر بحث ادامه دار بشه و توو خونه و فامیل جنگ بشه منم تحمل نمیکنم و جواب مثبت میدم چون نمیخام توو درگیری زندگی کنم.

شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care
بیشتر ببینید